Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/02/2016
Accions Mobile

Prop de 200 alumnes participen en la segona jornada de la Revolució de les Comunicacions Mòbils, en el marc del MWC

Drons, robots i realitat virtual han estat els temes de la sessió
Veure imatge de  Prop de 200 alumnes participen en la segona jornada de la Revolució de les Comunicacions Mòbils, en el marc del MWC (nova finestra)
190 alumnes dels centres d’estudis Dolmen i Jaume Balmes, dels instituts Pedraforca i Provençana i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Josep Serra i Abella han participat ahir, dimarts 16 de febrer, a la segona jornada del programa  Revolució de les Comunicacions Mòbils, una iniciativa que impulsa l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col•laboració de GSMA, empresa que organitza el Mobile World Congress.

L’acte ha tingut lloc al Centre Cultural Bellvitge i ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel, que ha obert la sessió convidant tots els alumnes a viure l’esperit mobile a través d’unes jornades amb les quals es pretén mostrar com  les tecnologies mòbils  estan presents en les nostres vides i en tots els àmbits professionals.

La jornada ha comptat amb les ponències de Lot Amorós, de la plataforma Flone,  que fa volar smartphones a través de drons;  d’Asier Arranz, amb una conferència sobre robots i realitat virtual, i de Daniel Roig, fundador de l’empresa Psious, amb una xerrada sobre realitat virtual aplicada a teràpies per solucionar fòbies i ansietats.

Durant l’activitat, diversos alumnes dels centres participants han pogut experimentar amb alguns dels avenços tecnològics que s’han presentat: com unes ulleres virtuals adaptades per a  l’smartphone  o els drons que fan que els smartphones volin.

Aquesta és la segona jornada del programa dedicada als estudiants d’institut de la ciutat. La primera va tenir lloc el passat dijous 11 de febrer, adreçada a persones de l’àmbit de la salut i la recerca. Avui serà el torn de les  persones en situació de recerca de feina, i finalment demà les ponències s’adreçaran a comerciants i  emprenedors de L’Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Veure imatge de  Escollits els patges que acompanyaran els Reis durant la Cavalcada 2020    (nova finestra)
Veure imatge de 	Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major” (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400