Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/02/2012
Cultura popular

Presentació del cartell del Dia d'Andalusia a L'Hospitalet

La Farga acollirà el 25 i el 26 de febrer els actes principals
Veure imatge de Presentació del cartell del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, va presidir al Centre Cultural la Bòbila la presentació del cartell dels actes programats a la ciutat amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que aquest any arriba a la seva 25ena edició. El cartell reprodueix la imatge d’un típic mantó en el qual s’hi poden llegir paraules al•lusives a la cultura andalusa com ara “flamenco”, “patio”, “duende” i “saeta”. 

Núria Marín va destacar que “la feina de la Coordinadora d’entitats andaluses de L’Hospitalet ha aconseguit fer d’aquesta celebració un gran esdeveniment de difusió de la cultura andalusa a Catalunya”.
El plat fort del programa, com sempre, són les activitats que es faran al recinte firal La Farga, aquest any el 25 i el 26 de febrer, i que manté cites tradicionals com el Festival d’entitats, l’ofrena floral i la missa rociera.

Últimes notícies

Veure imatge de  Lliurats els premis de les rutes gastronòmiques Primavera de tapes i L’Hospitalet de tapes   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament farà reformes en escoles i casals de gent gran amb el superàvit municipal de 2018   (nova finestra)
Veure imatge de  L'alcaldessa visita les obres de l’estació de l’L5 d’Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de  Una intervenció artística dignifica el pont de la Riera Blanca (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400