Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/02/2012
Cultura popular

Presentació del cartell del Dia d'Andalusia a L'Hospitalet

La Farga acollirà el 25 i el 26 de febrer els actes principals
Veure imatge de Presentació del cartell del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, va presidir al Centre Cultural la Bòbila la presentació del cartell dels actes programats a la ciutat amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que aquest any arriba a la seva 25ena edició. El cartell reprodueix la imatge d’un típic mantó en el qual s’hi poden llegir paraules al•lusives a la cultura andalusa com ara “flamenco”, “patio”, “duende” i “saeta”. 

Núria Marín va destacar que “la feina de la Coordinadora d’entitats andaluses de L’Hospitalet ha aconseguit fer d’aquesta celebració un gran esdeveniment de difusió de la cultura andalusa a Catalunya”.
El plat fort del programa, com sempre, són les activitats que es faran al recinte firal La Farga, aquest any el 25 i el 26 de febrer, i que manté cites tradicionals com el Festival d’entitats, l’ofrena floral i la missa rociera.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400