Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/06/2018
Visita conseller El Homrani

Ajuntament  i Generalitat es comprometen a treballar per incrementar el nombre de places de residència per a la gent gran

En el marc de la visita institucional que el conseller El Homrani ha fet avui a L’Hospitalet
Veure imatge de  Ajuntament  i Generalitat es comprometen a treballar per incrementar el nombre de places de residència per a la gent gran (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i la Conselleria de Treball, Afers Socials i Família s’han compromès a continuar treballant en la concertació de places de residència i centres de dia per a gent gran, de les quals la ciutat té un important dèficit. Així ho han acordat avui l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, en el decurs de la visita institucional que el conseller ha fet a la ciutat.

Núria Marín ha anunciat  la construcció de nous equipaments per a la gent gran a Santa Eulàlia i a Sant Josep: “Aquest estiu començaran les obres de construcció d’una residència a Santa Eulàlia, amb més 100 places per a residents i 40 de centre de dia, i, en un any, estarem en disposició de construir-ne una altra al barri de Sant Josep”.

L’alcaldessa també ha anunciat l’oferiment de la ciutat com a espai pilot on  desenvolupar “nous serveis innovadors d’acompanyament a l’envelliment actiu de les persones a casa seva i al seu barri”.

Marín i El Homrani també han abordat diverses qüestions relacionades amb l’ocupació, l’atenció social, la infància i les famílies a la ciutat en un clima de diàleg, segons han manifestat en acabar.

La visita del conseller El Homrani a L’Hospitalet ha finalitzat al Centre de Formació i Orientació al Treball de L’Hospitalet (CEMFO), a la carretera del Mig, on ha pogut conèixer de prop les instal•lacions del Centre de Formació d’Hostaleria i del Centre d’Automoció i també les experiències i les opinions dels seus alumnes.

A preguntes dels periodistes sobre la invitació que l’alcaldessa va fer al president de la Generalitat, Quim Torra, per visitar la ciutat, Núria Marín ha dit  que, “tot i que no he tingut resposta oficial per escrit, el president Torra m’ha expressat personalment la seva voluntat de visitar L’Hospitalet tan aviat com la seva agenda li ho permeti”.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400