Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/12/2018
Nit del Comerç 2018

La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat  

Com a reconeixement al servei i a la dedicació al llarg dels anys  Es lliuren quatre mencions especials a representants destacats del comerç local, dues de les quals a títol pòstum
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
L’Hotel Porta Fira ha estat l'escenari de la Nit del Comerç 2018, l’acte de reconeixement als comerços de la ciutat pel seu servei i per la seva dedicació al llarg dels anys. En total, s'han lliurat distincions i diplomes a disset comerços i una parada de mercat, i s’han atorgat quatre mencions especials.

Els divuit establiments premiats pertanyen a tots els barris de la ciutat i es van fundar fa més de quaranta anys. Tots els guardonats s’han mantingut actius gràcies a la continuïtat generacional, adaptant-se als canvis socials i demogràfics que ha experimentat L’Hospitalet.


Llista d’establiments que reben el reconeixement de l’Ajuntament

A Can Serra, Ferreteria Trior; al Centre, Llibreria Ferre, Floristeria Rovira, Regals i Vergara Lámparas-Llums; a la Torrassa, Floristeria Oliva; a Collblanc, Marina Boutique i Farmàcia Lluís Huguet Higueras; a Sant Josep, Díaz Martín Decoració; a Santa Eulàlia, Sanitarios Amo, Farmàcia Estel, Garbí Natal i Papelería Reyes; a la Florida, Bar Ven-Fi; a Pubilla Cases, El Paraíso i Aquazoo Ana i, finalment, a Bellvitge, Autoescola Euro i la parada de mercat Legumbres Rojo.Mencions especials

Durant la gala, l’Ajuntament de L’Hospitalet també ha concedit mencions especials a Maria Pilar Palau Sabater, presidenta del Grup de Botigues del Centre i Sant Josep, i Juan Bautista García Escorihuela, de Marina Boutique de Collblanc. També s’han atorgat dues mencions —a títol pòstum— a Antoni Gay i Feliu, fundador de l’Agrupació de Comerciants Concessionaris de Mercats Municipals de L’Hospitalet i president de l’Associació de Concessionaris de Parades Interiors del Mercat de la Florida; i a Juan Salvador Díaz, fundador de l’Agrupació de Comerciants Concessionaris de Mercats Municipals de L’Hospitalet i president de l’Associació de Concessionaris de Parades Interiors del Mercat de Santa Eulàlia.

La Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet promou el comerç de proximitat a través de diferents campanyes i activitats com la Festa del Comerç, la Festa dels Mercats, la campanya de Nadal, les diferents rutes gastronòmiques —Primavera de Tapes i rutes gastronòmiques per cinc barris de L’Hospitalet i el programa “A la tardor, platillos!”— així com activitats de botigues al carrer de manera periòdica, assessorament i formació específica per donar suport al creixement i la millora del comerç local, entre d’altres.


Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400