Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/06/2018
Educació

Marín mostra la seva satisfacció per l’aprovació del projecte de l’escola Paco Candel  

L’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament van acordar que Ensenyament n’assumirà el finançament i l’Ajuntament desenvoluparà el projecte i la construcció
Veure imatge de  Marín mostra la seva satisfacció per l’aprovació del projecte de l’escola Paco Candel   (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha expressat avui la seva satisfacció per l’aprovació definitiva del projecte de construcció de l’Escola Infantil i Primària Paco Candel. Núria Marín ha manifestat la importància d’aquest tràmit i el que suposa per tal d’acabar amb la provisionalitat dels barracons en els quals s’hi ubica actualment. L’alcaldessa ha recordat que“la construcció d’aquest centre s’emmarca en el desplegament de l’acord marc de col·laboració que va establir l’Ajuntament i la Generalitat, basat en la corresponsabilitat per a la prestació del servei educatiu a la ciutat”.

La comissió territorial d’urbanisme de l’àmbit metropolità de Barcelona ha aprovat avui definitivament el projecte de construcció de l’Escola Paco Candel al carrer de l’Aprestadora. El nou centre tindrà 7.173 metres quadrats en un edifici de dues plantes, tot i que s’estableixen les condicions per preveure la seva futura ampliació cap a un institut d’ensenyament secundari (IES). D’aquesta manera es podrà assumir el creixement de la població escolar i potenciar el desenvolupament d’activitats educatives i socials.

L’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament van acordar que Ensenyament n’assumirà el finançament i l’Ajuntament desenvoluparà el projecte i la construcció. Dintre els acords assolits entre ambdues administracions, també es preveu la construcció de l’Escola Ernest Lluch.


Últimes notícies

Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400