Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/02/2017
Millora de l'accessibiltat

L’Ajuntament construeix rampes i guals als carrers per millorar l’accessibilitat dels vianants

El projecte de millora de l’accessibilitat a les voreres també inclou el cobriment d’escocells arreu de la ciutat
Veure imatge de  L’Ajuntament construeix rampes i guals als carrers per millorar l’accessibilitat dels vianants (nova finestra)
L’Ajuntament ha posat en marxa un projecte de millora de l’accessibilitat a diferents zones de la ciutat consistent en la construcció de rampes, l’adequació a la normativa de mobilitat de passos de vianants, l’ampliació de voreres i la pavimentació d’espais, amb un pressupost de 103.700 euros en aquesta fase del projecte.

Dins d’aquest pla,  s’ha reformat completament la rampa per a vianants de l’avinguda de Can Serra, 23, una zona amb grans desnivells, i s’ha construït una de nova al carrer de Vic, al barri de Sant Josep, per salvar els graons situats al bell mig d’aquest vial. També, en totes les obres noves que es fan a la via pública s’estan aplicant criteris d’accessibilitat.

L’adequació a la normativa dels passos de vianants s’està fent per mitjà de guals —s’ha actuat en vint cruïlles de carrers més de la ciutat en els darrers mesos—, acompanyada de l’ampliació i millora de voreres, com la que s’està realitzant actualment a l’avinguda de l’Electricitat, al tram comprès entre els carrers de Pere Pelegrí i del Molí.

Paral•lelament, s’estan duent a terme arreu de la ciutat, i fins al proper estiu,  treballs de cobriment de 1.400 escocells més, també amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i la mobilitat dels vianants a les voreres, especialment les de mides estretes i les més transitades. El cobriment es realitza amb fusta tècnica i material drenant, que fan de l’escocell un espai trepitjable.

Aquesta fase de l’actuació té un pressupost de 150.000 euros i es fa, entre d’altres, a les avingudes de Miraflors i de Can Serra i als carrers d’Enric Prat de la Riba, de la Riera de la Creu, de Provença, de Miquel Romeu, de Ventura Gassol, de Rafael Campalans, de Santiago Apòstol, de les Aigües del Llobregat, de Vinaròs, de Gravina, del Molí, de la Hierbabuena i de Pere Pelegrí.

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració pels drets de les persones refugiades davant de l'Acollidora (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet reclama destinar els 20,1 milions de superàvit del 2016 a inversions i polítiques socials (nova finestra)
Veure imatge de  Àlex Mitrani ha estat reconegut amb el Premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art per haver comissariat l’exposició “La lliçó de Diògenes”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400