Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
18/02/2016
EDUCACIÓ INFANTIL

L’Hospitalet incrementa en tres grups l’oferta de P3 a la ciutat per al pròxim curs 2016-2017

A les escoles Josep M. Folch i Torres, Màrius Torres i Pere Lliscart
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han mantingut avui una reunió de treball per aplicar a la ciutat una reducció de ràtios a les aules de P3 dels centres públics d’alta complexitat de 25 a 22 alumnes. Així, l’oferta global de les escoles públiques de la ciutat serà de 54 grups de P3. L’augment, per tant, no serà d’un grup, tal com es preveia, sinó de tres grups més que els que actualment ofereix el sector públic.

Ambdues administracions han decidit conjuntament a la Taula Mixta de Planificació que aquests nous grups es creïn a les escoles Josep M. Folch i Torres, al barri de Pubilla Cases; Màrius Torres, a Collblanc, i Pere Lliscart, situada a la frontera entre els barris de Collblanc, la Florida i Pubilla Cases.

L’Ajuntament ja va anunciar fa una setmana que les previsions inicials d’augmentar un grup de P3 podrien quedar modificades a l’alça en cas que el Govern de la Generalitat apliqués per al curs 2016-17 les mesures del pla de xoc social referents a l’educació que proposen una inversió prioritària en centres d’alta complexitat i en zones socioeconòmicament més desafavorides i la reducció de la ràtio d'alumnes per aula en aquests centres educatius.


Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400