Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/02/2016
EDUCACIÓ INFANTIL

L’Hospitalet incrementa en tres grups l’oferta de P3 a la ciutat per al pròxim curs 2016-2017

A les escoles Josep M. Folch i Torres, Màrius Torres i Pere Lliscart
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa en tres grups l’oferta de P3 a la ciutat per al pròxim curs 2016-2017 (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han mantingut avui una reunió de treball per aplicar a la ciutat una reducció de ràtios a les aules de P3 dels centres públics d’alta complexitat de 25 a 22 alumnes. Així, l’oferta global de les escoles públiques de la ciutat serà de 54 grups de P3. L’augment, per tant, no serà d’un grup, tal com es preveia, sinó de tres grups més que els que actualment ofereix el sector públic.

Ambdues administracions han decidit conjuntament a la Taula Mixta de Planificació que aquests nous grups es creïn a les escoles Josep M. Folch i Torres, al barri de Pubilla Cases; Màrius Torres, a Collblanc, i Pere Lliscart, situada a la frontera entre els barris de Collblanc, la Florida i Pubilla Cases.

L’Ajuntament ja va anunciar fa una setmana que les previsions inicials d’augmentar un grup de P3 podrien quedar modificades a l’alça en cas que el Govern de la Generalitat apliqués per al curs 2016-17 les mesures del pla de xoc social referents a l’educació que proposen una inversió prioritària en centres d’alta complexitat i en zones socioeconòmicament més desafavorides i la reducció de la ràtio d'alumnes per aula en aquests centres educatius.


Últimes notícies

Veure imatge de L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset (nova finestra)
Veure imatge de 113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament  (nova finestra)
Veure imatge de Visita als horts eco-socials de Creu Roja a Can Buxeres (nova finestra)
Veure imatge de Avis preventiu de contaminació per partícules en suspensió (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400