Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/02/2016
EDUCACIÓ INFANTIL

L’Hospitalet incrementa en tres grups l’oferta de P3 a la ciutat per al pròxim curs 2016-2017

A les escoles Josep M. Folch i Torres, Màrius Torres i Pere Lliscart
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa en tres grups l’oferta de P3 a la ciutat per al pròxim curs 2016-2017 (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han mantingut avui una reunió de treball per aplicar a la ciutat una reducció de ràtios a les aules de P3 dels centres públics d’alta complexitat de 25 a 22 alumnes. Així, l’oferta global de les escoles públiques de la ciutat serà de 54 grups de P3. L’augment, per tant, no serà d’un grup, tal com es preveia, sinó de tres grups més que els que actualment ofereix el sector públic.

Ambdues administracions han decidit conjuntament a la Taula Mixta de Planificació que aquests nous grups es creïn a les escoles Josep M. Folch i Torres, al barri de Pubilla Cases; Màrius Torres, a Collblanc, i Pere Lliscart, situada a la frontera entre els barris de Collblanc, la Florida i Pubilla Cases.

L’Ajuntament ja va anunciar fa una setmana que les previsions inicials d’augmentar un grup de P3 podrien quedar modificades a l’alça en cas que el Govern de la Generalitat apliqués per al curs 2016-17 les mesures del pla de xoc social referents a l’educació que proposen una inversió prioritària en centres d’alta complexitat i en zones socioeconòmicament més desafavorides i la reducció de la ràtio d'alumnes per aula en aquests centres educatius.


Últimes notícies

Veure imatge de El Ple aprova l’ampliació de Fira (nova finestra)
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400