Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/10/2018
Eestat del Benestar

Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga

Celebrat els dies 17 i 18 d'octubre a La Farga Congress
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Més de 700 professionals que treballen tant a l’Administració Pública com al tercer sector social, així com experts del món acadèmic, s’han reunit  a L’Hospitalet per reflexionar i debatre al voltant de la situació actual i el futur dels Serveis Socials Bàsics, un dels pilars de l’Estat de Benestar.

Durant les jornades, que s’han celebrat els dies 17 i 18 d’octubre a La Farga Congress, s’han abordat qüestions com la saturació dels serveis socials pel volum i la diversitat de funcions assumides o la seva relació amb els moviments en defensa dels drets de les persones, entre altres. A les taules rodones han participat un centenar de professionals experts en temes com l’habitatge, la RGC i altres prestacions, els serveis socio-sanitaris i educatius, la integració de la diversitat i l’acció comunitària.

A l’acte de cloenda han participar l’alcaldessa, Núria Marín; el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani; la comissionada del 3r Congrés de Serveis Socials Bàsics de Catalunya, Isabel Morales; la degana del Col•legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), Conchita Peña; el degà del Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), Guillermo Mattioli; la presidenta del Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), M. Rosa Monreal, i la presidenta del Col•legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), Rosa Rodríguez.

El congrés ha estat organitzat pels quatre col•legis professionals –Treball Social, Psicologia, Pedagogs i Educadores i Educadors Socials— amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de L’Hospitalet i Barcelona.

Últimes notícies

Veure imatge de  L'alcaldessa visita les obres de l’estació de l’L5 d’Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de  Una intervenció artística dignifica el pont de la Riera Blanca (nova finestra)
Veure imatge de  Acte de reconeixement a esportistes de L’H (nova finestra)
Veure imatge de  22 nens i nenes sahrauís passen l’estiu amb famílies de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400