Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/10/2018
Eestat del Benestar

Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga

Celebrat els dies 17 i 18 d'octubre a La Farga Congress
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Més de 700 professionals que treballen tant a l’Administració Pública com al tercer sector social, així com experts del món acadèmic, s’han reunit  a L’Hospitalet per reflexionar i debatre al voltant de la situació actual i el futur dels Serveis Socials Bàsics, un dels pilars de l’Estat de Benestar.

Durant les jornades, que s’han celebrat els dies 17 i 18 d’octubre a La Farga Congress, s’han abordat qüestions com la saturació dels serveis socials pel volum i la diversitat de funcions assumides o la seva relació amb els moviments en defensa dels drets de les persones, entre altres. A les taules rodones han participat un centenar de professionals experts en temes com l’habitatge, la RGC i altres prestacions, els serveis socio-sanitaris i educatius, la integració de la diversitat i l’acció comunitària.

A l’acte de cloenda han participar l’alcaldessa, Núria Marín; el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani; la comissionada del 3r Congrés de Serveis Socials Bàsics de Catalunya, Isabel Morales; la degana del Col•legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), Conchita Peña; el degà del Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), Guillermo Mattioli; la presidenta del Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), M. Rosa Monreal, i la presidenta del Col•legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), Rosa Rodríguez.

El congrés ha estat organitzat pels quatre col•legis professionals –Treball Social, Psicologia, Pedagogs i Educadores i Educadors Socials— amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de L’Hospitalet i Barcelona.

Últimes notícies

Veure imatge de 	L’Hospitalet recorda Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de 	Una delegació d’alcaldes i alcaldesses de Brasil visiten L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  La Setmana de la Solidaritat crida a reflexionar per eliminar la violència envers les dones   (nova finestra)
Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400