Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/10/2018
EDUCACIÓ

Grup Promotor / Santillana i Ajuntament de L’H convoquen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet  

  Oberts a la participació dels centres educatius i les entitats de la ciutat   Les candidatures es poden presentar fins al 30 de novembre
Veure imatge de  Grup Promotor / Santillana i Ajuntament de L’H convoquen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
L’editorial Grup promotor / Santillana, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, convoca els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet 2018. Una convocatòria oberta a la participació dels centres educatius de la ciutat de L’Hospitalet —públics, concertats o privats, dels nivells d’infantil, primària, ESO i ensenyaments postobligatoris— i de les entitats socials de la ciutat —d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, entitats d’educació en el lleure i agrupaments escola, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals...— que hagin finalitzat un projecte d’Aprenentatge Servei durant el curs 2017 – 2018.

Amb aquests premis es vol reconèixer la tasca dels centres educatius i de les entitats socials de la ciutat que integren l’aprenentatge dels estudiants, amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat. També posen en valor les pràctiques d’ApS com a eina d’èxit educatiu i de compromís social, i contribueixen a enfortir i a difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, estimulant la divulgació i la implementació de l’ApS.

Les bases del premi i els terminis de presentació de les candidatures són obertes fins al 30 de novembre, i es poden trobar al web www.santillana.cat.

L’Hospitalet va rebre l’any 2016 el Premi Ciutats Educadores a les Bones Pràctiques de Convivència, que atorga l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE). Aquest Premi reconeix la implementació de la metodologia ApS que des de fa deu anys es du a terme als centres educatius de la ciutat. A més, a final del 2017 L’Hospitalet va ser la seu de la X trobada estatal d’ApS.

Hi ha tres premis valorats en 950 euros en forma de material, que proporciona l’editorial Santillana de tot el seu catàleg en català, castellà, anglès i francès —llibres de text, de lectura, diccionaris, llicències digitals, material d’aula, material per al professorat...— que podran escollir els centres guanyadors, segons les etapes formatives que imparteixin: educació infantil i primària, educació secundària obligatòria i ensenyaments postobligatoris.

Els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet 2018 es lliuraran el gener de 2019, en un acte al saló de Plens de l’Ajuntament i que comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín.

El Grup promotor Santillana, amb seu a L’Hospitalet des del gener del 2017, té entre els seus objectius fomentar la cultura, contribuir a l’educació i la formació per al desenvolupament de les persones, i impulsar valors com el pluralisme, la tolerància, la protecció del medi ambient i la defensa de la pau.


Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Veure imatge de  Escollits els patges que acompanyaran els Reis durant la Cavalcada 2020    (nova finestra)
Veure imatge de 	Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major” (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400