Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/10/2018
Promoció Econòmica

Obre les seves portes a Granvia L’H el primer hotel a Espanya de la cadena easyHotel

Amb un total de divuit hotels de primer nivell i una oferta de 2.000 habitacions, L'H és una de les deu primeres destinacions turístiques de Catalunya.
Veure imatge de  Obre les seves portes a Granvia L’H el primer hotel a Espanya de la cadena easyHotel (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit a la inauguració del primer hotel que el grup britànic easyHotel obre a Espanya, concretament al Districte Econòmic Granvia L’H. A la presentació hi eren Marc Vieilledent, CDO (chief development officer) d’easyHotel; Jorge Rodriguez Fisac, country manager d’easyHotel a Espanya; el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez.

L’hotel easyHotel està situat a l’avinguda de la Granvia de L’Hospitalet, compta amb 204 habitacions que es caracteritzen per la seva funcionalitat i simplicitat, i suma un nou equipament a la ja potent infraestructura hotelera del municipi. A l’hora de triar L’Hospitalet, easyHotel ha valorat l’entorn de la plaça d’Europa; la proximitat amb l’Aeroport, el recinte firal i el centre de Barcelona; les bones connexions en transport públic, i els serveis al seu entorn, com ara els centres comercials.

L’alcaldessa ha donat la benvinguda al grup hoteler a la ciutat i ha recordat que aquest entorn no sempre ha estat així: “Fa uns anys aquest espai estava ocupat per usos residuals i gràcies al treball i la col•laboració de tothom l’hem convertit en un espai de màxima centralitat, amb un alt atractiu per a les empreses i generador de llocs de treball i nous recursos per a l’Administració”.

Núria Marín ha explicat que “cada setmana venen a la ciutat inversors a explorar espais i condicions. Tenim el planejament aprovat i els terrenys per acollir noves promocions. Estimem que el 2022 podem tenir 9 equipaments hotelers més a L’Hospitalet”.

L’Hospitalet compta amb una oferta hotelera de qualitat, que dona resposta tant a la demanda del turisme de negocis, lligat a l’activitat de la Fira, com al turisme d’oci, per la proximitat a Barcelona, i, també, al turisme esportiu. Amb un total de divuit hotels de primer nivell i una oferta de 2.000 habitacions, és una de les deu primeres destinacions turístiques de Catalunya.

L’any 2017, els hotels de la ciutat han tingut 740.000 pernoctacions per part d’uns 321.000 viatgers, dels quals 2 de cada 3 procedien de l’estranger.

La cadena easyHotel té actualment tres equipaments hotelers en propietat a Regne Unit, i disposa d’una vintena d’establiments franquiciats en diferents països europeus. Per la seva filosofia, s’adreça a un públic jove, famílies, executius i viatgers que assisteixen a esdeveniments corporatius, culturals i d’oci.

Últimes notícies

Veure imatge de  Premis de les rutes gastronòmiques Primavera de tapes i L’Hospitalet de tapes   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament farà reformes en escoles i casals de gent gran amb el superàvit municipal de 2018   (nova finestra)
Veure imatge de  L'alcaldessa visita les obres de l’estació de l’L5 d’Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de  Una intervenció artística dignifica el pont de la Riera Blanca (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400