Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/02/2016
L'H EXPERIENCE

Més de 6.000 persones gaudeixen durant el cap de setmana de L’Hospitalet Experience  

Al Village de la plaça d’Europa s’han servit 10.000 tapes
Veure imatge de  Més de 6.000 persones gaudeixen durant el cap de setmana de L’Hospitalet Experience   (nova finestra)
Més de 6.000 persones han gaudit aquest cap de setmana de les propostes lúdiques i gastronòmiques de L’Hospitalet Experience, un projecte impulsat per l’Ajuntament en col•laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i el Baix Llobregat i diferents entitats, restauradors i agents culturals de la ciutat, amb el qual es vol mostrar la riquesa gastronòmica i cultural de la ciutat.

Només durant dissabte i diumenge, els restauradors locals i les entitats han servit unes 10.000 tapes en els estands ubicats al Village de la plaça d’Europa. L’experiència gastronòmica ha estat amenitzada per actuacions musicals i DJ. A més, s’ha pogut gaudir de diferents creacions artístiques, amb l’execució de propostes d’art urbà i noves escultures a l’Sculpture’s Corner. Tot en el marc del Meet & Eat, una proposta que promou l’organització del MWC.

Des d’avui i fins al pròxim dimecres, 24 de febrer, l’oferta s’adreça als participants del MWC, que podran tastar alguns dels plats i de les especialitats típiques del nostre territori, en un ampli horari que va de les 11.30 a les 19.30 hores. La previsió és que 95.000 congressistes visitin el Mobile World Congress.

L’Hospitalet ha identificat l’oferta gastronòmica com un nou motor econòmic i vol projectar-se com a ciutat amb atractiu gastronòmic, mitjançant l’autenticitat de les seves tapes, els preus assequibles i la qualitat i la varietat de la seva oferta. Per donar a conèixer aquesta realitat a autòctons i visitants, l’Ajuntament ha reeditat 17.000 exemplars de la guia L’Hospitalet, tapa a tapa. Locals singulars per menjar i beure com cal, així com 30.000 exemplars del plànol de L’Hospitalet-Barcelona, que inclou els punts d’interès turístic de L’Hospitalet, i fulletons amb tota la informació de L’Hospitalet Experience en català, castellà i anglès.

Últimes notícies

Veure imatge de 	Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major” (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400