Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/06/2018
Seguretat

Detingudes dues persones per traficar amb drogues a través de la finestra d’un domicili particular a L'H

Un operatiu format per Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra arresta un home i una dona que venien droga fins i tot a menors d’edat
Veure imatge de  Detingudes dues persones per traficar amb drogues a través de la finestra d’un domicili particular a L'H (nova finestra)
Agents de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i efectius de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de L’Hospitalet van detenir dijous, 31 de maig, un home i una dona de nacionalitat espanyola i marroquina, de 37 i 45 anys i residents a la ciutat, per la seva presumpta participació en un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar durant el mes de maig quan els agents de la Guàrdia Urbana van rebre informacions que apuntaven que s’estaven subministrant substàncies estupefaents a la Plaça dels Blocs de la Florida de L’Hospitalet i que, en ocasions, les persones compradores eren menors d’edat.

Els agents municipals en coordinació amb la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra van establir diversos dispositius de vigilància discrets a la zona i van poder constatar que, efectivament, s’estava produint una activitat de tràfic de drogues i que les persones implicades eren dos veïns del barri.

Durant la investigació els agents no només van presenciar l’activitat sinó que inclús en una ocasió van observar com un dels investigats entregava droga a dues menors d’edat, les quals posteriorment van ser conduïdes a dependències policials per ser lliurades als seus pares.

Gràcies a les vigilàncies, els agents també van poder constatar que els investigats agafaven les substàncies del domicili proper d’un d’ells, concretament a través d’una finestra de la cuina i que les substàncies que subministraven eren marihuana, haixix i en alguna ocasió cocaïna.

Finalment el 31 de maig, efectius d’ambdós cossos policials van dur a terme un operatiu policial, que va concloure a primera hora del matí amb una entrada i registre a l’habitatge de la investigada. Els agents van comissar gairebé 2.000 euros en efectiu, documentació i marihuana oculta a l’interior del congelador. Hores després, els investigadors van poder detenir el segon investigat, el qual es trobava en poder d’una suma important de diners en efectiu.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de L’Hospitalet va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Últimes notícies

Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Veure imatge de  Obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Actuacions contra l’incivisme i l’ús indegut de l’espai públic a la zona de l’avinguda de Severo Ochoa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400