Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/07/2018
Convivència i civisme

Bona participació en les activitats lúdiques i cíviques d’estiu per a infants i joves que es fan a les places

Una vintena d’espais públics dels diferents barris acullen, fins al 14 de setembre, ludoteques itinerants i murals mòbils dins l’activitat “El civisme és el millor joc”
 
Veure imatge de  Bona participació en les activitats lúdiques i cíviques d’estiu per a infants i joves que es fan a les places (nova finestra)
Les activitats lúdiques i cíviques d’estiu que organitza aquest any per primera vegada la Unitat Municipal de Convivència i Civisme, sota el nom “El civisme és el millor joc”, estan tenint una bona participació d’infants i joves. Una vintena de places i espais públics dels diferents barris de la ciutat acullen aquesta campanya, que compta amb la participació dels agents cívics i del Consell de l’Esplai de L’Hospitalet.

Des del 15 de juny i fins al 14 de setembre, de dilluns a dissabte, s’hi fan diverses activitats de jocs en unes ludoteques que s’instal•len de forma itinerant un dia a la setmana en dotze places de la ciutat; i els dilluns, dimecres i divendres, s’ubica en sis espais diferents un mural mòbil perquè els participants puguin practicar l’art urbà.

Aquesta iniciativa, que ha estat ben valorada per infants i famílies, compta amb una alta participació en la majoria dels emplaçaments. S’hi fan 15 activitats cada setmana, amb una afluència mitjana de més de 50 usuaris en cada espai, que serveixen per treballar, a través dels agents cívics, la convivència i el civisme i valors com l’empatia, la tolerància i el respecte, i per fomentar el bon ús compartit de l’espai públic.

En el marc de la campanya “El civisme és el millor joc”, la ludoteca itinerant recorre la plaça de Lluís Companys i Jover (el Centre),  la plaça de Puig i Gairalt (Sant Josep), la plaça Espanyola i la plaça del Vidre (la Torrassa), la plaça de Pius XII i la plaça de Milagros Consarnau (Santa Eulàlia), el carrer de la Primavera i la plaça de la Llibertat (la Florida), la plaça de Pubilla Cases (Pubilla Cases), la plaça de la Carpa (Can Serra), el parc de Marina Center (Bellvitge) i l’avinguda de Carmen Amaya (Gornal).

La instal•lació mòbil per pintar murals s’ubica al carrer de la Riera de l’Escorxador/Poliesportiu Municipal del Centre (el Centre), al parc de la Marquesa (Collblanc), a la plaça de Pius XII (Santa Eulàlia), al parc de la Pau (les Planes), a l’avinguda del Bosc/plaça de la Mare de Déu del Pilar (Pubilla Cases) i a la plaça de la Cultura (Bellvitge).

Les activitats de jocs i art urbà són coordinades pels agents cívics i compten, per a la seva realització, amb monitors dels centres d’esplai de la ciutat i de la Fundació Contorno Urbano. El calendari de la campanya “El civisme és el millor joc” es pot consultar al web municipal: www.l-h.cat

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400