Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/03/2017

L’alcaldessa visita les obres de  reforma de la plaça de la Remunta  

Veure imatge de  L’alcaldessa visita les obres de  reforma de la plaça de la Remunta   (nova finestra)
Els treballs van començar el mes passat i es preveu que finalitzin l’agost

S’urbanitzarà una rotonda de distribució del trànsit de vehicles i es reforma la plaça amb més àrea d’estada


L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat aquest matí les obres de reforma de la plaça de la Remunta, en el límit amb el terme municipal de Cornellà. Els treballs de reurbanització van començar el passat mes de febrer i es preveu que finalitzin l’agost. L’alcaldessa ha dit que amb aquesta remodelació de la plaça s’acabarà la millora d’aquest entorn límit amb Cornellà. "Un espai cada cop amb més veïns i amb més usos i equipaments, ha dit l’alcaldessa, després de que s’hagi fet el  parc i els nous habitatges en aquesta zona.

La reforma de la plaça de la Remunta és una obra inclosa en l’ARE (àrea de reforma especial) de la Remunta, que realitza el Consorci per a la Reforma de la Granvia de L’Hospitalet, format per la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb un pressupost de 437.000 euros. En el pla de l’ARE de la Remunta ja s’ha fet el parc del mateix nom i habitatges de protecció oficial.

El projecte preveu la reordenació de la plaça i la construcció d’una rotonda per distribuir la circulació en la intersecció amb la carretera de L’Hospitalet. Per aquest motiu, s’enderrocarà part de l’actual mitjana del carrer d’Álvarez de Castro en la confluència amb la carretera de L’Hospitalet. La nova rotonda recollirà totes les vies de vehicles que conflueixen en aquesta intersecció i permetrà fer tots els fluxos circulatoris a la zona. També s’ampliaran les voreres, per exemple en l’àmbit de la parada de l’autobús del carrer de Barcelona. També es reordenaran les actuals zones de càrrega i descàrrega i els contenidors per a la recollida selectiva de brossa situats a la mateixa plaça, que es desplaçaran.

Amb la reforma també es suprimirà la petita zona de joc, mentre que s’ampliarà l’espai per a àrea d’estada on s’inclouran diferents elements esportius per a la gent gran. També es millorarà el mobiliari urbà i es plantaran més arbres per completar l’arbrat que hi ha actualment, que es mantindrà.

A més a més, s’adequaran i es milloraran l’accessibilitat, els guals i els passos de vianants, i també es renovarà la xarxa d’enllumenat i la xarxa de clavegueram de la zona.

A banda del projecte, l’Ajuntament estudia també la millora de les pistes de petanca situades a la zona, en la confluència del carrer d’ Àlvarez de Castro amb carretera de l’Hospitalet, així com l’ordenació del seus accessos.

Últimes notícies

Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Veure imatge de  Dissabte L’Hospitalet es converteix en Territori Dansa (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració  a favor d’unes pensions dignes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400