Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/06/2018
L'Auditori Barradas va acollir ahir una projecció de curtmetratges sota el lema “Celebrem la Diversitat!"

L’Hospitalet amb el Dia de l’Orgull LGTBI

La façana de l’Ajuntament llueix una pancarta reivindicativa i, quan es faci fosc, s’il•luminarà amb els colors de la bandera de l’Orgull
 
Veure imatge de  L’Hospitalet amb el Dia de l’Orgull LGTBI (nova finestra)
La façana de l’Ajuntament llueix durant tota la jornada d'avui, 28 de juny, una pancarta reivindicativa amb el text “Dia de l’Alliberament Lesbià, Gai, Transgènere, Bisexual i Intersexual” i una xapa de tres metres de diàmetre amb la inscripció “L’H amb l’orgull LGTBI”. A més, quan es faci fosc, la façana s’il•luminarà amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí.

L’Hospitalet se suma, un any més, als actes commemoratius del Dia de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI). Ahir, a l'Auditori Barradas, va tenir lloc la projecció d’un programa de curmetratges LGBTIQ+ sota el lema “Celebrem la Diversitat!”.

L’acte organitzat per ALISE, Associació per la Llibertat Sexual; l’associació feminista Bruixes, l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) i l’Ajuntament de L’Hospitalet, va incloure la projecció de deu curtmetratges dirigits per figures destacades com Isabel Coixet, Isaki Lacuesta, o Judith Colell, entre altres. Cada curt versava sobre una temàtica concreta: diversitat, lesbiana, gai, bisexual, trans, intersexual, queer, asexual, pansexual i heterosexual. 

L’any 2013, L’Hospitalet va ser la primera gran ciutat que es va declarar municipi actiu contra l’homofòbia i la transfòbia arran de l’aprovació al Ple d’una moció que va obtenir el vot favorable de la majoria de regidors. En aquella moció, també es va donar suport a la llavors proposició de Llei de drets de les persones gais, lesbianes i transsexuals, presentada al Parlament i que finalment va ser aprovada l’octubre de 2014.

Últimes notícies

Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400