Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/06/2018
Homenatge Jaume Botey

L'Hospitalet ret homenatge a Jaume Botey

En un acte al Teatre Joventut, organitzat pel Centre d'Estudis de L'H, el Casalet i l'Ajuntament
Veure imatge de  L'Hospitalet ret homenatge a Jaume Botey (nova finestra)
El Teatre Joventut va acollir ahir l'homenatge que la ciutat fa al professor i activista Jaume Botey, que va morir el passat  mes de febrer als 77 anys. L'acte, amb un marcat caràcter emotiu, estava organitzat pel Centre d'Estudis, el Casalet i l'Ajuntament.

En l'homenatge es van rememorar les etapes vitals de Botey, associades a les múltiples causes on s’havia involucrat, com l’activisme veïnal al Camp de la Bota i al barri de Can Serra; l’etapa com a regidor d’Educació durant el primer ajuntament democràtic, o els “101 projectes” solidaris i de justicia social que havia promogut, entre ells, la cooperativa L’Olivera o les campanyes contra la guerra.

El repertori musical que va acompanyar l'homenatge estava format pels temes i els compositors que van acompanyar Botey al llarg de la seva vida i que van ser interpretats per un combo integrat per professors de l’EMMCA. L’alcaldessa Núria Marín també hi va participar.

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400