Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/06/2018
Homenatge Jaume Botey

L'Hospitalet ret homenatge a Jaume Botey

En un acte al Teatre Joventut, organitzat pel Centre d'Estudis de L'H, el Casalet i l'Ajuntament
Veure imatge de  L'Hospitalet ret homenatge a Jaume Botey (nova finestra)
El Teatre Joventut va acollir ahir l'homenatge que la ciutat fa al professor i activista Jaume Botey, que va morir el passat  mes de febrer als 77 anys. L'acte, amb un marcat caràcter emotiu, estava organitzat pel Centre d'Estudis, el Casalet i l'Ajuntament.

En l'homenatge es van rememorar les etapes vitals de Botey, associades a les múltiples causes on s’havia involucrat, com l’activisme veïnal al Camp de la Bota i al barri de Can Serra; l’etapa com a regidor d’Educació durant el primer ajuntament democràtic, o els “101 projectes” solidaris i de justicia social que havia promogut, entre ells, la cooperativa L’Olivera o les campanyes contra la guerra.

El repertori musical que va acompanyar l'homenatge estava format pels temes i els compositors que van acompanyar Botey al llarg de la seva vida i que van ser interpretats per un combo integrat per professors de l’EMMCA. L’alcaldessa Núria Marín també hi va participar.

Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400