Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/05/2018
Equipaments municipals

Obres de millora a les escoles Milagros Consarnau i Josep Janés  

Veure imatge de  Obres de millora a les escoles Milagros Consarnau i Josep Janés   (nova finestra)
A l’escola de Santa Eulàlia es renova la pista esportiva i el tancament exterior

Al centre educatiu de Sant Josep s’amplia un tram de la vorera de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan per millorar-ne l’accessibilitat


Dins de les actuacions de manteniment i millora que realitza periòdicament l’Ajuntament als centres educatius de la ciutat, aquesta setmana s’han iniciat les obres de renovació de la pista esportiva i substitució parcial del tancament exterior de l’Escola Milagros Consarnau, al barri de Santa Eulàlia. Les obres, amb un pressupost d’adjudicació de 145.000 euros, tenen una durada prevista de quatre mesos.

Els treballs serviran per millorar el pati de l’escola, format per una pista esportiva d’asfalt, una àrea de sauló i una zona de pas de formigó. La pista és actualment l’espai més deteriorat, per la qual cosa l’asfalt serà substituït per un nou paviment de formigó. També es renovaran les cistelles, les porteries i els bancs d’aquesta zona esportiva, i al pati infantil es col•locaran pals per a l’ancoratge de tendals. Tots aquests treballs es faran a l’estiu, quan acabi el curs escolar.

L’actuació a l’Escola Milagros Consarnau inclou, a més, la millora del tancament perimetral del centre educatiu, que ocupa l’illa triangular delimitada per l’avinguda del Carrilet i els carrers de l’Aprestadora i de Jacint Verdaguer. Actualment, l’escola està envoltada per una malla metàl•lica de 2,4 metres d’alçada sobre un mur de formigó de 0,7 metres, tret d’un tram de 130 metres amb un tancament més antic, que serà substituït com el de la resta per donar uniformitat a tot el perímetre. Els treballs han començat aquesta setmana.

El projecte també preveu la renovació de la porta d’accés per l’avinguda del Carrilet i la porta de vehicles al carrer de l’Aprestadora. A més, s’ampliarà el porxo del pati, que cobrirà una superfície de 30 metres quadrats a l’entrada de l’escola.

Escola Josep Janés

D’altra banda, en les pròximes setmanes es preveu que comencin les obres d’ampliació d’un tram de la vorera de l’Escola Josep Janés a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, al barri de Sant Josep. Aquests treballs, amb un pressupost d’adjudicació de 61.400 euros, tenen una durada prevista de dos mesos i mig.

La intervenció consistirà en l’ampliació de la vorera des de la porta d’entrada fins a la cantonada est, on hi ha una zona d’aparcament, per adequar-la a la normativa d’accessibilitat i el camí escolar segur. L’actuació inclou la renovació en aquest tram del mur de l’escola.

Als darrers mesos, també s’han fet diverses obres de millora de les instal•lacions a les escoles Mare de Déu de Bellvitge, Joaquim Ruyra i Frederic Mistral, amb un pressupost total d’adjudicació de 165.831 euros.

A l’Escola Mare de Déu de Bellvitge, del barri de Bellvitge, s’ha adequat el pati que utilitzen els alumnes més petits; a l’Escola Joaquim Ruyra, del barri de les Planes, s’han fet obres per millorar el tancament perimetral del centre educatiu; i a l’Escola Frederic Mistral, al barri de Granvia Sud, s’està construint una escala exterior metàl•lica per millorar el sistema d’evacuació del centre educatiu.

També s’han fet recentment les obres de la segona i definitiva fase de rehabilitació de l’edifici de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), que des del mes d’octubre de 2014 desenvolupa les seves activitats, com a seu central, a l’antic institut Pla de Llobregat, al barri de Gornal.

Altres projectes de millora programats són l’adequació de la xarxa elèctrica de l’Escola Provençana, de Santa Eulàlia; l’ampliació de la cuina de l’Escola Joaquim Ruyra, de les Planes; i la renovació de calderes i la instal•lació de tendals i zones d’ombra a diversos centres educatius de la ciutat.Últimes notícies

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Veure imatge de  L’AMB presenta els nous autobusos híbrids, la nova línia metrobús M14 i les millores de la Línia l16 (nova finestra)
Veure imatge de  Visita a l’empresa Sadako Technologies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400