Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/09/2018
Salut

Nou Punt d’Informació de Salut Jove

Aquesta consulta funcionarà de manera complementària al Punt d’Informació de Salut Jove, de la Regidoria de Salut, a l’edifici del carrer del Cobalt, 57
 
Veure imatge de  Nou Punt d’Informació de Salut Jove (nova finestra)
Avui dimecres, 19 de setembre, començarà a oferir el seu servei a l’Espai Jove Ca n’Arús la Tarda Jove, una consulta per atendre la salut del jovent i que estarà oberta els dimecres de 16 a 19 hores. Aquesta consulta funcionarà de manera complementària al Punt d’Informació de Salut Jove, de la Regidoria de Salut, a l’edifici del carrer del Cobalt, 57.

La Tarda Jove vol oferir un servei de proximitat i accessibilitat en les qüestions relacionades amb la salut que puguin interessar el jovent en unes instal•lacions, l’Espai Jove Ca n’Arús, obertes a aquest col•lectiu i al qual s’adrecen per participar en activitats diverses.

La consulta estarà atesa per un professional sanitari del Punt d’Informació de Salut Jove i oferirà un servei d’atenció individual, en parella o en petits grups, de forma gratuïta i confidencial a persones de fins a 30 anys.

La Tarda Jove se centrarà, principalment, en qüestions relacionades amb la sexualitat, els mètodes anticonceptius, la interrupció voluntària de l’embaràs, atenció psicològica, informació sobre les infeccions de transmissió sexual, la prova ràpida del VIH, els hàbits d’alimentació saludable, el consum de substàncies tòxiques (alcohol, tabac, cànnabis...) i els hàbits de vida saludables.

L’atenció serà immediata durant l’horari de la consulta, les tardes dels dimecres, i, si escau, en hores convingudes. Es pot demanar hora de visita o informació a través del telèfon 93 403 69 12 o del correu electrònic  puntsalutjove@l-h.cat.

A més, durant la Tarda Jove, a l’Espai Jove Ca n’Arús, també es faran tallers de salut afectiva i sexual i altres temes de salut adreçats a l’alumnat dels instituts i/o d’entitats de joves.

El Punt d’Informació de Salut Jove del carrer del Cobalt és obert els dilluns, dimarts i dijous de 8.30 a 14.30 hores; els dimecres, de 8.30 a 18 hores, i els divendres, de 8.30 a 14 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga   (nova finestra)
Veure imatge de  40è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes als nous integrants del programa Entrejoves (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400