Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/09/2018

L’Ajuntament convoca un curs gratuït de formació en Big Data

En col·laboració amb Fundación Telefónica
Veure imatge de  L’Ajuntament convoca un curs gratuït de formació en Big Data (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic i en col•laboració amb Fundación Telefónica, ha convocat el curs gratuït de formació “Big Data Visualization” que es farà a Gornal Activa (carrer de Can Tries, 20) del 15 d’octubre al 4 de desembre. El termini d’inscripció ja és obert a través del web http://www.dinamitzaciolocallh.cat/.

Durant el curs, els participants adquiriran coneixements per fer ús d’un gran nombre d’eines, com ara Tableau, CARTO, Plotly o QGIS. L’alumnat també disposarà d’una plataforma en línia amb tots els continguts diaris per continuar amb el seu aprenentatge fora de l’aula. En acabar el curs, estaran preparats per cobrir un plaça laboral de perfil júnior en Big Data.

La gestió de les bases de dades i una visualització correcta són clau a l’hora de desenvolupar estratègies de màrqueting o presa de decisions estratègiques en entorns empresarials i públics. La gestió de dades massives es basa en la seva captura, emmagatzematge, compartició, anàlisi i visualització. La tendència a treballar cada cop amb quantitats més grans de dades es deu al progrés tecnològic i a l’efectivitat d'incloure aquest mètode en la creació d'informes estadístics i models predictius. Es calcula que el mercat laboral en l’àmbit de Big Data creix a la UE un 40% anualment.

Últimes notícies

Veure imatge de  Una master class sobre innovació al sector de l’hostaleria tanca el programa L’H Gastro (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet presta una obra de Josep Guinovart per a una exposició del MNAC (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet signa el Pacte local pel comerç (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Directiva i de l'Assemblea Ordinària de la RECI a L'Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400