Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/07/2018
Habitatge

Lliurades les claus dels habitatges protegits del passatge de Salvadors

Veure imatge de  Lliurades les claus dels habitatges protegits del passatge de Salvadors (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, va assistir dissabte al lliurament de claus de la promoció d’habitatge protegit del passatge de Salvadors, a Santa Eulàlia. Es tracta d’una promoció de 44 pisos construïts per la cooperativa Llar Unió Catalonia, vinculada al sindicat UGT, en uns terrenys facilitats per l’Ajuntament de L’Hospitalet. A l’acte hi eren el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, José Castro, i el regidor del Districte, David Quirós.

Núria Marín ha explicat que l’Ajuntament "està compromès amb la construcció d’habitatge protegit, per donar així resposta a les demandes de la ciutadania. L’accés a l’habitatge és un dret i treballem per garantir que tothom hi pugui accedir".

La cooperativa Llar Unió Catalonia SCCL, Qualitat Habitatge Social SA, té en marxa una segona promoció a Santa Eulàlia, concretament al carrer de Narcís Monturiol amb carrer de la Fortuna, on estan construint dos edificis amb un total de 51 habitatges de les mateixes característiques que les del passatge de Salvadors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400