Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/07/2018
Habitatge

Lliurades les claus dels habitatges protegits del passatge de Salvadors

Veure imatge de  Lliurades les claus dels habitatges protegits del passatge de Salvadors (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, va assistir dissabte al lliurament de claus de la promoció d’habitatge protegit del passatge de Salvadors, a Santa Eulàlia. Es tracta d’una promoció de 44 pisos construïts per la cooperativa Llar Unió Catalonia, vinculada al sindicat UGT, en uns terrenys facilitats per l’Ajuntament de L’Hospitalet. A l’acte hi eren el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, José Castro, i el regidor del Districte, David Quirós.

Núria Marín ha explicat que l’Ajuntament "està compromès amb la construcció d’habitatge protegit, per donar així resposta a les demandes de la ciutadania. L’accés a l’habitatge és un dret i treballem per garantir que tothom hi pugui accedir".

La cooperativa Llar Unió Catalonia SCCL, Qualitat Habitatge Social SA, té en marxa una segona promoció a Santa Eulàlia, concretament al carrer de Narcís Monturiol amb carrer de la Fortuna, on estan construint dos edificis amb un total de 51 habitatges de les mateixes característiques que les del passatge de Salvadors.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400