Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/09/2018
´Promoció Econòmica

Obertes les inscripcions a un curs de noves tendències en gastronomia

S’emmarca en el programa L’H Gastro i ofereix formació gratuïta a persones inscrites com a demandants de feina
Veure imatge de  Obertes les inscripcions a un curs de noves tendències en gastronomia (nova finestra)
El proper 8 d’octubre l’Ajuntament de L’Hospitalet iniciarà la formació del programa L’H Gastro, centrat en el sector hostaler, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. El curs  “Noves tendències del sector hostaler” s’impartirà al llarg de 128 hores i s’adreça a persones inscrites com a demandants de feina, sense requisits específics de formació, però amb experiència en el sector. Les inscripcions es poden fer a través del web www.dinamitzaciolocallh.cat.

El curs, que disposa de 15 places, té com a objectiu millorar l’ocupació dels i les professionals a través d’una formació sobre les tendències actuals en l’àmbit de la gastronomia i dels serveis de restauració. La iniciativa preveu també establir un procés d’acompanyament individual orientat a posar en contacte empreses que volen incorporar personal qualificat amb els participants.

Entre les accions previstes hi ha un curs de cuina i de serveis de sala, el disseny del portafolis professional, l’establiment de contacte amb empreses del sector i l’acompanyament individualitzat per a la inserció laboral.

Innovació en el teixit productiu

L’H Gastro és un programa d’innovació dissenyat per produir un salt de qualitat en tots els àmbits del sector gastronòmic de la ciutat. Així, a més de formar treballadors i treballadores, el pla té una segona línia que se centra en la innovació en el teixit productiu, i es proposa impulsar la competitivitat del sector hostaler i de la restauració. L’oportunitat estratègica que ha generat l’augment del turisme a la ciutat ha fet palesa la necessitat d’incrementar l’excel•lència en aquest àmbit. Amb aquest objectiu es faran mentories sobre gestió empresarial i també mentories sobre estratègies de negoci a càrrec d’una consultora especialitzada. La gestió d’aquesta línia és a càrrec de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic.

Altres accions

A banda d’això, el programa també preveu una trobada de networking dirigida específicament a enfortir el caràcter de proximitat de la gastronomia local, on es mirarà d’estrènyer les relacions comercials, basades en el concepte de Km 0, entre els productors agrícoles i alimentaris de L’Hospitalet i els restauradors i empreses de càtering.

A més, hi haurà altres accions destinades a millorar la innovació del sector per altres vies, com ara una master class sobre innovació tecnològica aplicada a la restauració i la gastronomia.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400