Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/09/2018
Visita conseller Damià Calvet a L'H

Ajuntament i Generalitat certifiquen la posada en marxa de les estacions de Provençana i Ildefons Cerdà de l’L10 al 2019

En el marc de la visita institucional que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha fet avui a L’H
Veure imatge de  Ajuntament i Generalitat certifiquen la posada en marxa de les estacions de Provençana i Ildefons Cerdà de l’L10 al 2019 (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han certificat avui la posada en marxa de estacions Provençana i Ildefons Cerdà-Ciutat de la Justícia de l’L10 del Metro al febrer i a l’octubre de 2019, respectivament. Així ho han confirmat avui en el decurs de la visita d’obres que el conseller i l’alcaldessa han fet a l’estació de Provençana. Prèviament, Calvet i Marín han mantingut una reunió a l’Ajuntament per tractar diferents temes pendents a L’Hospitalet. 

Les dues estacions de la L10 a L’Hospitalet, Provençana i Ildefons Cerdà, donaran servei als ciutadans que s’apropen diàriament a la Ciutat de la Justícia i tindrà, per tant, caràcter metropolità. Amb la posada en marxa d’aquestes estacions, L’Hospitalet passarà a ser una de les ciutats millors comunicades, amb 4 línies de metro i 20 estacions de metro i de FGC en el seu terme municipal.

L’alcaldessa Núria Marín ha mostrat “satisfacció pel to i la bona predisposició que he vist en tot moment en el conseller i en els seus col•laboradors. Com sempre, cal que sumem forces i prioritzem les infraestructures que cal desenvolupar”.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400