Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/09/2018
Visita conseller Damià Calvet a L'H

Ajuntament i Generalitat certifiquen la posada en marxa de les estacions de Provençana i Ildefons Cerdà de l’L10 al 2019

En el marc de la visita institucional que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha fet avui a L’H
Veure imatge de  Ajuntament i Generalitat certifiquen la posada en marxa de les estacions de Provençana i Ildefons Cerdà de l’L10 al 2019 (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han certificat avui la posada en marxa de estacions Provençana i Ildefons Cerdà-Ciutat de la Justícia de l’L10 del Metro al febrer i a l’octubre de 2019, respectivament. Així ho han confirmat avui en el decurs de la visita d’obres que el conseller i l’alcaldessa han fet a l’estació de Provençana. Prèviament, Calvet i Marín han mantingut una reunió a l’Ajuntament per tractar diferents temes pendents a L’Hospitalet. 

Les dues estacions de la L10 a L’Hospitalet, Provençana i Ildefons Cerdà, donaran servei als ciutadans que s’apropen diàriament a la Ciutat de la Justícia i tindrà, per tant, caràcter metropolità. Amb la posada en marxa d’aquestes estacions, L’Hospitalet passarà a ser una de les ciutats millors comunicades, amb 4 línies de metro i 20 estacions de metro i de FGC en el seu terme municipal.

L’alcaldessa Núria Marín ha mostrat “satisfacció pel to i la bona predisposició que he vist en tot moment en el conseller i en els seus col•laboradors. Com sempre, cal que sumem forces i prioritzem les infraestructures que cal desenvolupar”.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Centre Cultural Santa Eulàlia fa 25 anys (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte al Cros Escolar Solidari (nova finestra)
Veure imatge de  Inauguració de l'Smart City al recinte firal Granvia L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400