Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/10/2018
Net i polit a la Torrassa

Actuació integral de neteja viària als carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans

Amb l’acció Net i polit , es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà
Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària als carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans (nova finestra)
Els carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans, al barri de la Torrassa, són objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat aquest matí la zona i ha explicat que es tracta d’una “actuació intensiva” però que mantenir la ciutat neta és cosa de tots i totes: “Hem de compaginar netejar més i millor amb el compliment de les normes de convivència i la sanció de les conductes incíviques”, ha dit.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases; l’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, després de la renovació de l’asfalt del carrer, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia; i el passat mes de juliol es van reprendre aquestes accions, amb la neteja integral de la ronda de la Via, al barri de la Torrassa.

Per als pròxims mesos, es preveuen noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400