Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/09/2018
Joventut

Tot a punt per a la nova Tardor Jove

La programació del Servei d’Esports i Joventut proposa tallers i activitats gratuïtes per al jovent de la ciutat
 
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Un cop iniciat el curs escolar, l’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa el programa d’activitats i tallers dirigits al jovent de la ciutat per a aquesta tardor. Es tracta d’una programació amb continuïtat al llarg de l’any i que es va renovant cada trimestre.

El Servei d’Esports i Joventut, per mitjà de l’Oficina Jove, ha preparat la Tardor Jove amb tallers centrats en l’àmbit de la formació i l’ocupació per tal d’orientar el jovent en diferents matèries. La principal novetat de la temporada és l’oferta de dos cursos que atorguen certificats homologats: monitor de lleure i atenció sanitària immediata.

Pel que fa al curs de monitor de lleure, serà impartit per la Fundació Pere Tarrés i està dirigit a joves de 18 a 29 anys. Quant al d’atenció sanitària immediata s’impartirà el nivell II, suport bàsic i DEA, adreçat a joves de més de 16 anys i estarà a càrrec de tècnics de la Creu Roja. Tots dos s’impartiran al llarg dels mesos d’octubre i novembre.

Entre d’altres, la Tardor Jove ofereix tallers sobre la realització de pràctiques professionals a l’estranger, trencar estereotips, intercanvis juvenils i buscar feina pels períodes de vacances acadèmiques.

La programació també inclou l’Slham Poetry, la lliga de poesia en directe que aquesta temporada arrencarà el 27 de setembre i una nova convocatòria del Festival Metropol’His.

El Servei d’Esports i Joventut ofereix diferents serveis al llarg de tot l’any a través de l’Oficina Jove (carrer del Llobregat, 127-141), com ara assessoria en els àmbits de la formació, laboral, de mobilitat internacional, voluntariat europeu i de creixement personal, professional i social. D’altra banda, ofereix altres activitats a l’Espai Jove La Claqueta (carrer del Doctor Martí i Julià, 91) i a l’Espai Jove Ca N’Arús (avinguda del Carrilet, 312).

Per participar als tallers, que són gratuïts, s’ha de fer una inscripció prèvia, de manera presencial (Oficina Jove, carrer del Llobregat, 127-141), a través del web (www.joventutlh.cat), de WhatsApp (616 553 628) o per telèfon (93 403 69 60). Les activitats es faran en diferents equipaments com ara l’Oficina Jove, la Biblioteca Josep Janés i el Poliesportiu Municipal Gornal. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Alumnes de la Casa d’Oficis col·laboren en la millora d’instal·lacions esportives (nova finestra)
Veure imatge de  El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga   (nova finestra)
Veure imatge de  40è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400