Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/09/2018
Joventut

Tot a punt per a la nova Tardor Jove

La programació del Servei d’Esports i Joventut proposa tallers i activitats gratuïtes per al jovent de la ciutat
 
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Un cop iniciat el curs escolar, l’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa el programa d’activitats i tallers dirigits al jovent de la ciutat per a aquesta tardor. Es tracta d’una programació amb continuïtat al llarg de l’any i que es va renovant cada trimestre.

El Servei d’Esports i Joventut, per mitjà de l’Oficina Jove, ha preparat la Tardor Jove amb tallers centrats en l’àmbit de la formació i l’ocupació per tal d’orientar el jovent en diferents matèries. La principal novetat de la temporada és l’oferta de dos cursos que atorguen certificats homologats: monitor de lleure i atenció sanitària immediata.

Pel que fa al curs de monitor de lleure, serà impartit per la Fundació Pere Tarrés i està dirigit a joves de 18 a 29 anys. Quant al d’atenció sanitària immediata s’impartirà el nivell II, suport bàsic i DEA, adreçat a joves de més de 16 anys i estarà a càrrec de tècnics de la Creu Roja. Tots dos s’impartiran al llarg dels mesos d’octubre i novembre.

Entre d’altres, la Tardor Jove ofereix tallers sobre la realització de pràctiques professionals a l’estranger, trencar estereotips, intercanvis juvenils i buscar feina pels períodes de vacances acadèmiques.

La programació també inclou l’Slham Poetry, la lliga de poesia en directe que aquesta temporada arrencarà el 27 de setembre i una nova convocatòria del Festival Metropol’His.

El Servei d’Esports i Joventut ofereix diferents serveis al llarg de tot l’any a través de l’Oficina Jove (carrer del Llobregat, 127-141), com ara assessoria en els àmbits de la formació, laboral, de mobilitat internacional, voluntariat europeu i de creixement personal, professional i social. D’altra banda, ofereix altres activitats a l’Espai Jove La Claqueta (carrer del Doctor Martí i Julià, 91) i a l’Espai Jove Ca N’Arús (avinguda del Carrilet, 312).

Per participar als tallers, que són gratuïts, s’ha de fer una inscripció prèvia, de manera presencial (Oficina Jove, carrer del Llobregat, 127-141), a través del web (www.joventutlh.cat), de WhatsApp (616 553 628) o per telèfon (93 403 69 60). Les activitats es faran en diferents equipaments com ara l’Oficina Jove, la Biblioteca Josep Janés i el Poliesportiu Municipal Gornal. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400