Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/07/2018
Esports

L’Hospitalet acollirà a l’agost el Campionat Mundial d’Halterofília Màster

El Poliesportiu Municipal Gornal acollirà la competició, la primera de caràcter mundial que es fa a la ciutat i amb un volum tan gran de participants, prop d’un miler
Veure imatge de  L’Hospitalet acollirà a l’agost el Campionat Mundial d’Halterofília Màster (nova finestra)
Del 17 al 25 d’agost, L’Hospitalet acollirà el Campionat Mundial d’Halterofília Màster, una competició de veterans que aplegarà 893 esportistes (505 masculins i 388 femenins) procedents de més de 40 països de tot el món. La prova l’organitza el Club d’Halterofília Pirámide de la ciutat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Federació Internacional d’Halterofília Màster. És el primer cop que la ciutat organitza directament un esdeveniment esportiu de caràcter mundial i amb un volum de visitants tan elevat, ja que en total, entre participants, acompanyants i tècnics, passaran per la ciutat unes 3.000 persones.

La prova comptarà amb la participació d’esportistes de més de 35 anys en diferents categories —amb competidors de fins a més de 80 anys. Alguns dels participants han estat campions olímpics i del món.

La competició es farà al Poliesportiu Municipal Gornal, la instal•lació esportiva més moderna de la ciutat, inaugurada el 2015, i amb bones comunicacions viàries i de transport públic.

La qualitat de les instal•lacions esportives i hoteleres de L’Hospitalet i la seva ubicació consoliden la ciutat com a destinació de turisme esportiu, tant per a la convocatòria d’esdeveniments esportius de gran abast —com aquest campionat— com per a la realització de campus esportius, concentracions preparatòries i estades, entre d’altres.

Actualment està en marxa una campanya de captació de voluntariat per al Mundial, persones que realitzaran diferents tasques de suport durant la realització de la competició. Més informació del Campionat a la pàgina www.weightliftinglh2018.com. Els interessats a participar com a voluntari/voluntària poden adreçar-se al correu electrònic voluntariadolh2018@gmail.com.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400