Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/11/2018
Promoció econòmica

Ajuntament i Grupo SIFU organitzen una  jornada de networking d’ocupació 

Veure imatge de  Ajuntament i Grupo SIFU organitzen una  jornada de networking d’ocupació  (nova finestra)
Demà 7 de novembre a les instal•lacions municipals de la carretera del Mig

L’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb Grupo SIFU, organitza demà 7 de novembre una jornada de networking amb l’objectiu de nodrir aquesta companyia de serveis dels perfils més demandats per les empreses: personal de neteja —per a oficines, centres esportius, laboratoris...; conserges i auxiliars de control d’accessos; expenedors i expenedores per a estacions de servei, i personal administratiu. Aquesta jornada s’emmarca dins del projecte En xarxa per l’ocupació.

Els requisits per a les persones participants en aquest networking són els següents: estar donats d’alta a la Borsa de Treball Municipal, tenir una discapacitat mínima del 33 % i estar en disposició de poder treballar.

Grupo SIFU, amb seu a L’Hospitalet, és un centre especial d’ocupació que ofereix a les empreses diferents solucions integrals i flexibles en serveis auxiliars, neteja especialitzada, serveis mediambientals, assessoria i gestió de subministraments socialment responsables.

Aquesta jornada, la segona que realitzen conjuntament la Borsa de Treball Municipal i Grupo SIFU, es farà demà dimecres, 7 de novembre, a les instal•lacions municipals de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació (carretera del Mig, 85), de 10 a 14 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de  En marxa la 3a Llançadora d'ocupació de L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, L’Hospitalet està de festes! (nova finestra)
Veure imatge de  El Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C] reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  “Ceci n’est pas una cariàtide”, una nova proposta expositiva per reinterpretar obres antigues des d’una visió contemporània   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400