Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/06/2018
 Condemna social

Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada"

Defensa de la dignitat i la llibertat de les dones
Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
La plaça de l’Ajuntament ha acollit avui una concentració convocada per entitats de dones de la ciutat per mostrar el seu rebuig a la darrera decisió de l’Audiència de Navarra de decretar la llibertat sota fiança dels condemnats per abusar sexualment d’una noia durant els Sanfermines del 2016. L’Ajuntament s’ha sumat a la protesta com a mostra de suport i defensa de la dignitat i llibertats de les dones, manifestada pel Ple de l’Ajuntament el passat mes de maig i davant la indignació i sensibilitat generada.

La moció aprovada diu que la sentència de l’Audiència Provincial de Pamplona reflecteix una manca de sensibilitat inassolible en una societat democràtica i que és un greu atac contra la dignitat de les dones. També referma la condemna a totes les formes de violència sexual que pateixen les dones i manté el compromís dels serveis municipals especialitzats de seguir atenent les dones en situació de violència sexual i de fer pedagogia amb campanyes de sensibilització i educació per prevenir aquest tipus de conductes.


Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400