Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/06/2018
 Condemna social

Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada"

Defensa de la dignitat i la llibertat de les dones
Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
La plaça de l’Ajuntament ha acollit avui una concentració convocada per entitats de dones de la ciutat per mostrar el seu rebuig a la darrera decisió de l’Audiència de Navarra de decretar la llibertat sota fiança dels condemnats per abusar sexualment d’una noia durant els Sanfermines del 2016. L’Ajuntament s’ha sumat a la protesta com a mostra de suport i defensa de la dignitat i llibertats de les dones, manifestada pel Ple de l’Ajuntament el passat mes de maig i davant la indignació i sensibilitat generada.

La moció aprovada diu que la sentència de l’Audiència Provincial de Pamplona reflecteix una manca de sensibilitat inassolible en una societat democràtica i que és un greu atac contra la dignitat de les dones. També referma la condemna a totes les formes de violència sexual que pateixen les dones i manté el compromís dels serveis municipals especialitzats de seguir atenent les dones en situació de violència sexual i de fer pedagogia amb campanyes de sensibilització i educació per prevenir aquest tipus de conductes.


Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400