Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/11/2018
Gent Gran

Comencen les obres de construcció del nou Casal de Gent Gran de Can Serra

Veure imatge de  Comencen les obres de construcció del nou Casal de Gent Gran de Can Serra (nova finestra)
El nou edifici s’aixecarà en un solar del carrer de la Carpa i substituirà l’actual seu del Casal a l’avinguda de Can Serra


Tot és a punt perquè comencin les obres del nou edifici del Casal de Gent Gran de Can Serra. L’equipament, que substituirà les actuals dependències de l’entitat, ubicades a l’avinguda de Can Serra, s’aixecarà en un solar de 375 metres quadrats al carrer de la Carpa, entre els carrers de Castellbò i d’Andorra. Les obres tenen un termini d’execució previst de 15 mesos i un pressupost d’adjudicació de 2 milions d’euros.

Per tal de donar a conèixer l’equipament a la ciutadania, la plaça de la Font va acollir ahir un seguit d’activitats lúdiques i festives adreçades als veïns i a les veïnes del barri. A l’acte hi va assistir l’alcaldessa, Núria Marín.

Per salvar el pendent pronunciat del terreny, el nou equipament estarà format per dos cossos, de tres i quatre plantes, amb entrades pels carrers de Castellbò i d’Andorra i units per un pati interior d’illa, amb una superfície total de 1.200 metres quadrats.

Entre altres serveis, el nou Casal de Gent Gran de Can Serra estarà dotat amb una gran sala d’ús múltiple de 181 metres quadrats per fer-hi balls i desenvolupar-hi actes de l’entitat i del barri, menjador, bar, sala de jocs, perruqueria i sales polivalents per a activitats com gimnàstica i tallers d’informàtica i manualitats.

El projecte preveu la instal•lació d’ascensors, accessos adaptats a tot l’equipament, aprofitament de la llum solar, ventilació natural, aïllament tèrmic, plaques solars i diverses mesures d’estalvi energètic i de consum.

A principi d’aquest any, ja va entrar en funcionament al barri del Centre el nou Casal de Gent Gran de Ca n’Arús, ubicat a l’Equipament Municipal Carrilet, que acull també l’Espai Jove de Ca n’Arús.

El passat mes de setembre, també van començar les obres de construcció  del nou Casal de Gent Gran de Bellvitge. El nou edifici s’està aixecant en un solar del carrer de França, amb accés des del passeig de Bellvitge, i substituirà l’actual seu del Casal de Gent Gran de l’Ermita.
Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400