Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/11/2018
Foment de l'ocupació

91 persones procedents d’un pla d’ocupació de l’AMB s’incorporen avui a l’Ajuntament 

L’objectiu és reactivar i millorar l’ocupació
Veure imatge de  91 persones procedents d’un pla d’ocupació de l’AMB s’incorporen avui a l’Ajuntament  (nova finestra)
Un total de 91 persones han començat avui a treballar en diferents àrees i serveis de l’Ajuntament de L’Hospitalet, procedents d’un pla d’ocupació per a la reactivació i la millora de l’ocupació, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Aquest matí els han donat la benvinguda l’alcaldessa, Núria Marín; la cap del Programa d’Innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Anna Hernández; així com els representants dels agents socials signants del Pacte per a l’Ocupació: Rosa Fiol, vicepresidenta d’AEBALL; Asun Romero, secretària de CCOO, i Joan Barrachina, secretari de la UGT.

Els perfils de les persones contractades són diversos: auxiliar administratiu, tècnic auxiliar, tècnic mitjà, tècnic superior, peó d’oficis i encarregat. Faran tasques administratives de suport; d’atenció a la ciutadania; de mobilitat - via pública; en programes en matèria d’ocupació, qualificació professional i desenvolupament econòmic; d’adequació d’habitatges socials; de manteniment i millora de l’eficiència energètica dels edificis i espais públics; d’innovació social, i de coordinació i seguiment dels plans de l’AMB.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha posat en valor “el treball conjunt i la suma d’esforços entre les diferents administracions, el sector empresarial i els sindicats a l’hora d’abordar problemes com l’atur a la ciutat.” 

Aquestes 91 persones treballaran a jornada completa amb contractes de 12 a 18 mesos. Del total de contractacions, 25 formaran part d’un pla especial realitzat conjuntament amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament adreçat al col•lectiu de persones en situació d’emergència social.

Aquesta convocatòria forma part del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019, 2a convocatòria, i té com a objectiu donar suport a les accions municipals destinades a facilitar la inserció laboral d’aquelles persones amb més dificultats per a la seva inserció efectiva en el mercat de treball: dones, joves (de 16 a 35 anys), aturats de llarga durada, més grans de 45 anys, amb la totalitat de la família en situació d’atur i amb discapacitat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de  Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  Centenars de persones es van "enrodar" ahir (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400