Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2017
Espai públic

Obres d'impermeabilització i més accessibilitat a la plaça de la Bòbila

Veure imatge de  Obres d'impermeabilització i més accessibilitat a la plaça de la Bòbila (nova finestra)
Els treballs han servit per reurbanitzar la superfície de la zona sud de la plaça, davant del Centre Cultural la Bòbila

La plaça de la Bòbila, al barri de Pubilla Cases, ha experimentat una notable millora amb els treballs d’impermeabilització de la coberta de l’aparcament subterrani, ubicat en la confluència amb l’avinguda de Severo Ochoa. L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat avui l’espai i ha destacat també la millor accessibilitat amb l’ordenació de noves rampes on abans hi havia escales.”Aquesta plaça té molta afluència veïnal, ja que hi ha diferents equipaments. La reforma farà tot l'espai més accessible pel passeig”. 

Les obres, que són a punt de finalitzar, han servit també per reurbanitzar la superfície d’aquest espai del sud de la plaça, al llarg de tota la façana de l’illa on es troba el Centre Cultural la Bòbila, fins al carrer de la Maladeta.

Els treballs, que es van iniciar el passat mes de novembre, han permès d’impermeabilitzar la coberta del pàrquing ubicat sota la plaça i tornar a pavimentar la superfície amb panot.

Al mateix temps, s’ha aprofitat l’obra per millorar l’accessibilitat a l’àrea afectada, amb unes rampes noves que faciliten la mobilitat dels vianants entre els diferents desnivells de la plaça.

L’actuació també han inclòs l’arbrat, amb la plantació d’exemplars nous i la trasplantació d’arbres ja existents en aquest espai a escocells nous.

En la xarxa de clavegueram, s’han substituït totes les reixes interceptores contínues per arquetes sifòniques, que eviten les males olors.

Les obres, amb un pressupost d’adjudicació de 105.748 euros, són finançades per l’Ajuntament (urbanització de l’espai públic) i la comunitat de propietaris de l’aparcament privat (obres d’impermeabilització).

El projecte ha suposat la reurbanització de 746 metres quadrats de superfície de la zona sud de la plaça de la Bòbila, entre l’avinguda de Severo Ochoa i el carrer de la Maladeta, 352 metres quadrats dels quals són de l’àmbit de la coberta de l’aparcament subterrani.


Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400