Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/04/2018
Activitat econòmica i fires

El Festival Internacional Playmobil omple de "clicks" la Farga de L'H

L'alcaldessa Núria Marín visita la fira
Veure imatge de  El Festival Internacional Playmobil omple de "clicks" la Farga de L'H (nova finestra)
El recinte firal de la Farga acull fins demà, 1 de maig, el Festival Internacional Playmobil, que organitza el centre itinerant d’oci en família Esplay i que té com a protagonistes els populars ninos "clicks". L'alcaldessa Núria Marín no s'ha volgut perdre aquesta divertida exposició.

El programa de la fira consta d'activitats i jocs per gaudir en família, estimular la creativitat i fomentar els valors entre els infants. Petits i grans poden gaudir de la mostra de diorames, alguns creats especialment per a l’ocasió, participar en tot tipus de tallers i participar al concurs del "click" amagat.  

Els col·leccionistes disposen, a més, d'un espai a la fira per a l’intercanvi de figures i productes de Playmobil, que no són fàcils de trobar a les botigues convencionals.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Veure imatge de  L’AMB presenta els nous autobusos híbrids, la nova línia metrobús M14 i les millores de la Línia l16 (nova finestra)
Veure imatge de  Visita a l’empresa Sadako Technologies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400