Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/06/2018
Esports

Nou èxit de la Diada de l'Esport Escolar

La Diada, que va cloure la temporada de la 41a edició dels Jocs Escolars del curs 2017-2018
Veure imatge de  Nou èxit de la Diada de l'Esport Escolar (nova finestra)
La zona esportiva de la Feixa Llarga va acollir dissabte la 37a Diada de l’Esport Escolar, que organitzen el Consell Esportiu de L’Hospitalet i l’Ajuntament. L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, acompanyada pel tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, va visitar les diferents activitats que s’hi duran a terme.

La Diada de l’Esport Escolar va comptar amb la participació d’unes 5.000 persones, nois i noies fins als 16 anys pertanyents a entitats i centres escolars de la ciutat i les seves famílies. La Diada, que va cloure la temporada de la 41a edició dels Jocs Escolars del curs 2017-2018,, és una jornada festiva que cada any permet als infants i als joves practicar una vintena d’activitats esportives, de nou del matí a dues del migdia. En algunes activitats els pares també hi poden participar.

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400