Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/06/2018
Esports

Nou èxit de la Diada de l'Esport Escolar

La Diada, que va cloure la temporada de la 41a edició dels Jocs Escolars del curs 2017-2018
Veure imatge de  Nou èxit de la Diada de l'Esport Escolar (nova finestra)
La zona esportiva de la Feixa Llarga va acollir dissabte la 37a Diada de l’Esport Escolar, que organitzen el Consell Esportiu de L’Hospitalet i l’Ajuntament. L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, acompanyada pel tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, va visitar les diferents activitats que s’hi duran a terme.

La Diada de l’Esport Escolar va comptar amb la participació d’unes 5.000 persones, nois i noies fins als 16 anys pertanyents a entitats i centres escolars de la ciutat i les seves famílies. La Diada, que va cloure la temporada de la 41a edició dels Jocs Escolars del curs 2017-2018,, és una jornada festiva que cada any permet als infants i als joves practicar una vintena d’activitats esportives, de nou del matí a dues del migdia. En algunes activitats els pares també hi poden participar.

Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400