Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/07/2018
Esports/Dinamització Local

Joves d’un programa de formació fan pràctiques a les 24 hores de Catalunya de Motociclisme

El grup de joves s’ha format per donar suport tècnic en motociclisme esportiu i aquest cap de setmana realitzaran pràctiques a la prova que es fa a Montmeló
Veure imatge de  Joves d’un programa de formació fan pràctiques a les 24 hores de Catalunya de Motociclisme (nova finestra)
Un grup de joves participants en el Projecte L’H Èxit de formació faran pràctiques d’assistència tècnica a les 24 hores de Catalunya de Motociclisme que entre avui i diumenge es fa al Circuit de Catalunya, a Montmeló. Els set joves de L’Hospitalet, d’entre 16 i 25 anys, oferiran assistència tècnica a l’escuderia amateur Escola Èxit. El tinent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, ha acomiadat aquest matí els participants al Centre De Formació de l’Automòbil, a la carretera del Mig.

El Projecte L’H Èxit és un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu i s’està desenvolupant des del juny. El programa inclou sessions de formació preparatòria (teòrica i pràctica) al Centre de Formació de l’Automòbil de L’Hospitalet i al Circuit de Catalunya. L’objectiu és despertar la vocació professional en aquest sector i, alhora, experimentar el treball en equip, tot vivint l’ambient del món de les competicions esportives. El Projecte L’H Èxit, que clourà el 16 de juliol, el duen a terme l’Àrea de Promoció Econòmica i el Servei d’Esports i Joventut.

La prova pren el relleu de les mítiques 24 hores de Montjuïc, que es van fer a Barcelona entre 1955 i 1986.Últimes notícies

Veure imatge de  Inauguració de l'Smart City al recinte firal Granvia L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol (nova finestra)
Veure imatge de 	L’Hospitalet, present a l’SCEWC amb We LHove 360º, una gran cúpula on es recrearan els projectes de ciutat   (nova finestra)
Veure imatge de  Ajuntament i Vicepresidència del Govern es comprometen a treballar plegats per erradicar la violència de gènere  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400