Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/05/2018
Art urbà

Llum i color, un retrat  urbà per al mural del carrer de Rosalía de Castro  

  Aquesta intervenció artística es podrà veure tot el mes de maig
Veure imatge de  Llum i color, un retrat  urbà per al mural del carrer de Rosalía de Castro   (nova finestra)
La paret del carrer de Rosalía de Castro està ocupada aquest mes per Udane Juaristi amb el mural Llum i color. Aquest treball és una mostra d’expressió de l’actual etapa artística d’Udane, centrada en les persones que troba pel carrer, com aquest noi desconegut que passeja en un dia assolellat.

Aquest mural és un retrat urbà i una escena quotidiana on la llum i el color són els protagonistes. Una obra en la qual destaca amb força la cara i la motxilla del noi que ocupa una gran part de la paret.

Udane Juaristi és llicenciada en belles arts. Ha participat en diverses exposicions a sales, galeries i fires d’art. Ha fet murals en espais privats i públics. La temàtica urbana ha estat l’eix dels seus treballs en els quals busca reflectir el moviment de cada personatge, amb colors vius. Udane treballa amb una tècnica mixta que aconsegueix textures, capes i efectes diferents que donen tot el protagonisme a la llum.

El mural pintat per Udane Juaristi forma part del projecte 12+1 d’art urbà, 12 artistes que plasmen el seu estil a una paret de 50 metres quadrats a la sortida de l’estació del metro de Torrassa, una intervenció artística per crear una galeria d’art a l’aire lliure que es transforma cada mes.


Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana posa en marxa una campanya de control dels animals de companyia (nova finestra)
Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400