Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/07/2018
Comerç

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme visita L’Hospitalet

Reyes Maroto ha visitat la zona comercial de Collblanc
Veure imatge de  La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme visita L’Hospitalet (nova finestra)
La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha visitat avui L’Hospitalet, acompanyada per l’alcaldessa, Núria Marín. En el decurs de la visita, la ministra ha anunciat que el Govern de l’Estat té previst elaborar un pla de modernització del comerç minorista per al període 2019-2020 juntament amb les comunitats autònomes. Aquest pla incidirà en la introducció de les noves tecnologies als establiments, facilitarà el relleu generacional i aconseguirà atreure el jovent cap al petit comerç.

Maroto i Marín han mantingut una trobada al Centre Municipal de Creació Multimèdia Torre Barrina i posteriorment han realitzat un recorregut per la zona comercial i el Mercat Municipal de Collblanc.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha destacat que a L’Hospitalet, el comerç és la primera font d’ocupació: “l’Ajuntament treballa per enfortir i impulsar el petit comerç tant amb diferents iniciatives de promoció puntual com altres intervencions que contribueixen atreure nous clients”. L’alcaldessa ha reivindicat que cal que “les administracions col•laborin i treballin conjuntament per al desenvolupament de l’economia, en aquest cas, per impulsar el petit comerç”. Núria Marín ha explicat que l’Ajuntament treballa actualment en l’elaboració del Pla local pel comerç de L’Hospitalet, un full de ruta que marcarà, de manera consensuada amb els representants del sector, les línies estratègiques del comerç de cara al futur.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400