Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

31/03/2020 13:00:00
Covid-19

Escoles bressol municipals donen material higiènic

Quatre escoles bressol de la ciutat donen a la campanya municipal material higiènic de protecció, que havien adquirit abans del tancament del servei
Veure imatge de Escoles bressol municipals donen material higiènic (nova finestra)
Les escoles bressol municipals La Casa del Parc, La Casa dels Contes, La Casa de les Flors i La Casa de la Muntanya han fet donació de material higiènic de protecció que havien adquirit abans que es decretés la situació d’alarma. L’aportació d’aquests centres educatius consisteix en 5.000 guants higiènics d’un sol ús i nombroses ampolles de gel desinfectant de litre.

Les escoles han ofert el material a l’Ajuntament a través de la campanya de donacions que es fa mitjançant el correu joventut@l-h.cat, que recull material higiènic i de protecció per a les residències de la gent gran de la ciutat.

El repartiment del material recollit en aquesta campanya és una de les tasques que desenvolupen aquests dies els integrants de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de L’Hospitalet per fer front a la situació d’alarma ocasionada per la Covid-19.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400