Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/09/2018
Cultura

El Barradas acull Cinephone, festival internacional de curts rodats amb smartphone  

La convocatòria ha comptat amb uns dos-cents participants de més de 90 països 
Veure imatge de  El Barradas acull Cinephone, festival internacional de curts rodats amb smartphone   (nova finestra)
L’Auditori Barradas acollirà el proper dissabte, a partir de les 18 hores, la setena edició de Cinephone. International Smartphone Film Festival, que comptarà amb l’assistència del regidor de Cultura, David Quirós. El festival Cinephone, que es fa en col•laboració amb el Centre Municipal de Creació Multimèdia Torre Barrina, està organitzat pels hospitalencs Óscar Cuarter i Jose Luis Martín amb l’objectiu d’impulsar la realització i la producció cinematogràfica a la ciutat.

La convocatòria ha comptat amb uns dos-cents participants de més de 90 països de tot el món, la qual cosa el consolida com a referent europeu pel que fa a festivals de curtmetratges de temàtica lliure rodats exclusivament amb smartphone. Quant als participants, els països que més curts han aportat han estat Estats Units (33), Anglaterra (26) i Espanya (23).

Dissabte es farà la projecció dels 17 curtmetratges finalistes i el lliurament de premis. Hi haurà un primer i un segon premi i d’altres per al millor guió, millor fotografia, millor banda sonora i millor interpretació. El guanyador del primer premi aconsegueix l’accés directe com a finalista al Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx, a la categoria Mobile Film Maker, mentre que els cinc millors curtmetratges participaran a la final del Global Mobile Film Awards, a San Diego, als EUA.

El jurat està format per Judit Colell i Toni Bestard, tots dos directors de cinema, i membres de la Junta de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències d’Espanya; Domi Parra, president de l’Associació de Muntadors i Muntadores Audiovisuals de Catalunya, amb un premi Gaudí, i Alex Murrull, director de cinema, del Saló del Cine i les Sèries de Barcelona i de l’Escola Plató de Cinema de L’Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400