Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/10/2018
Universidad

L’alcaldessa participa a la cloenda del 5è Seminari Internacional de Formació Online de Planeta

  Amb a participació de representants de 17 universitats internacionals d’11 països
Veure imatge de  L’alcaldessa participa a la cloenda del 5è Seminari Internacional de Formació Online de Planeta (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha participat avui a la cloenda del 5è Seminari Internacional sobre Formació Online, organitzat per l’OBS Business School, i que ha tingut lloc a la seu de Planeta Formación y Universidades (FyU) de L’Hospitalet. A la trobada hi han participat representants de 17 universitats internacionals d’11 països diferents, majoritàriament de l’Amèrica Llatina i del sud d’Europa.

Núria Marín ha destacat que “tot i no tenir competències en la matèria, l’Ajuntament de L'Hospitalet ha fet de l'educació una de les seves prioritats. Oferir oportunitats acadèmiques a la nostra ciutadania és la millor garantia per al futur de molts infants i joves. L'educació és el principal ascensor social que existeix”.

En anteriors edicions, aquest seminari internacional de formació superior en línia s’havia organitzat a Barcelona, Colòmbia, Florida i Xile.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400