Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/10/2018
Universidad

L’alcaldessa participa a la cloenda del 5è Seminari Internacional de Formació Online de Planeta

  Amb a participació de representants de 17 universitats internacionals d’11 països
Veure imatge de  L’alcaldessa participa a la cloenda del 5è Seminari Internacional de Formació Online de Planeta (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha participat avui a la cloenda del 5è Seminari Internacional sobre Formació Online, organitzat per l’OBS Business School, i que ha tingut lloc a la seu de Planeta Formación y Universidades (FyU) de L’Hospitalet. A la trobada hi han participat representants de 17 universitats internacionals d’11 països diferents, majoritàriament de l’Amèrica Llatina i del sud d’Europa.

Núria Marín ha destacat que “tot i no tenir competències en la matèria, l’Ajuntament de L'Hospitalet ha fet de l'educació una de les seves prioritats. Oferir oportunitats acadèmiques a la nostra ciutadania és la millor garantia per al futur de molts infants i joves. L'educació és el principal ascensor social que existeix”.

En anteriors edicions, aquest seminari internacional de formació superior en línia s’havia organitzat a Barcelona, Colòmbia, Florida i Xile.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400