Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/05/2018

Trobada de síndics i síndiques a L’H

Primera reunió a Ca n'Arús, on hi ha l'Oficina de la Síndica de L'H
Veure imatge de  Trobada de síndics i síndiques a L’H (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha saludat els síndics i les síndiques de greuges d’altres poblacions que participen a la sessió de treball que s’ha fet avui a la ciutat i en la qual ha actuat coma amfitriona la síndica de greuges de L’Hospitalet, Merche García, que exerceix el càrrec des del passat febrer.

La trobada s’ha celebrat a l’equipament municipal de Ca n’Arús, a la rambla de la Marina, on hi ha la seu de l’oficina de la síndica de L'H. Hi han assistit el síndic de greuges de Cornellà, Joan Barrera; la síndica de Sant Boi, Dolors Vallejo; el síndic de Gavà, Juan Martínez; el síndic de Viladecans, José Luis Nicolás, i la síndica d'Igualada, Rosa M. Sánchez. 

Durant aquesta sessió de treball els síndics i les síndiques han treballat i debatut sobre les tipologies de reclamacions més freqüents que s’han trobat de resoldre per tal de posar-les en comú. A L’Hospitalet, l’accés a l’habitatge és una de les qüestions que arriben més sovint a la sindicatura.

Es preveu que properament se signi un conveni entre la Sindicatura de Greuges de Catalunya i la de L’Hospitalet que servirà per establir les bases de col•laboració i cooperació necessàries per assegurar al conjunt de les persones la resolució ràpida i eficaç de les seves queixes i, alhora, cooperar en les actuacions d’ofici d’interès general que repercuteixen en l’àmbit municipal.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400