Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/05/2018

Trobada de síndics i síndiques a L’H

Primera reunió a Ca n'Arús, on hi ha l'Oficina de la Síndica de L'H
Veure imatge de  Trobada de síndics i síndiques a L’H (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha saludat els síndics i les síndiques de greuges d’altres poblacions que participen a la sessió de treball que s’ha fet avui a la ciutat i en la qual ha actuat coma amfitriona la síndica de greuges de L’Hospitalet, Merche García, que exerceix el càrrec des del passat febrer.

La trobada s’ha celebrat a l’equipament municipal de Ca n’Arús, a la rambla de la Marina, on hi ha la seu de l’oficina de la síndica de L'H. Hi han assistit el síndic de greuges de Cornellà, Joan Barrera; la síndica de Sant Boi, Dolors Vallejo; el síndic de Gavà, Juan Martínez; el síndic de Viladecans, José Luis Nicolás, i la síndica d'Igualada, Rosa M. Sánchez. 

Durant aquesta sessió de treball els síndics i les síndiques han treballat i debatut sobre les tipologies de reclamacions més freqüents que s’han trobat de resoldre per tal de posar-les en comú. A L’Hospitalet, l’accés a l’habitatge és una de les qüestions que arriben més sovint a la sindicatura.

Es preveu que properament se signi un conveni entre la Sindicatura de Greuges de Catalunya i la de L’Hospitalet que servirà per establir les bases de col•laboració i cooperació necessàries per assegurar al conjunt de les persones la resolució ràpida i eficaç de les seves queixes i, alhora, cooperar en les actuacions d’ofici d’interès general que repercuteixen en l’àmbit municipal.

Últimes notícies

Veure imatge de  Festa del medi ambient a les jugatecambientals (nova finestra)
Veure imatge de  L’OMIC informa les persones afectades pel tancament de la clínica iDental de Barcelona   (nova finestra)
Veure imatge de  El grup B de l’Escola Pau Casals guanya la Lliga dels Llibres 2017 - 2018 (nova finestra)
Veure imatge de  L’H estrena la línia de Metrobús M12 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400