Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/06/2018
Promoció econòmica

Es lliuren els guardons de la ruta Primavera de Tapes 2018 

El bar Caracas 2 obtè el premi a la Tapa més popular de L'Hospitalet 
Veure imatge de  Es lliuren els guardons de la ruta Primavera de Tapes 2018  (nova finestra)
El Centre de Formació d'Hostaleria va acollir el lliurament dels premis de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes 2018. El premi a la Tapa més popular de L'Hospitalet se'l va endur el bar Caracas 2. També van recollir premi el restaurant Carn d'Olla, a la tapa de més qualitat gastronòmica; l'Spiral, a la tapa més creativa, i el Bouquet, a la tapa més saborosa. L'acte va ser presidit per la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, Maria Ángeles Sariñena. 

La  ruta gastronòmica Primavera de Tapes es va celebrar del 19 al 23 d’abril coincidint amb les Festes de Primavera. Hi van participar 42 establiments, entre hotels, bars, restaurants, cafès i cellers, que van servir un total de 25.000 tapes. I un miler de ciutadans van participar amb les seves votacions en el concurs, després d’acreditar que havien tastat com a mínim cinc de les tapes presentades a concurs.

Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400