Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/11/2018
Espai públic

Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan  

Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan   (nova finestra)
Entre l’avinguda d’Isabel la Catòlica i el carrer de Menéndez Pidal

Amb l’acció Net i polit en aquesta zona de Sant Josep, s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà


L’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, entre l’avinguda d’Isabel la Catòlica i el carrer de Menéndez Pidal, al barri de Sant Josep, és objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació ha continuat aquest any a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans, i aquest mateix mes a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; i a Can Serra, a l’avinguda de Can Serra, 88-92, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí.

Per als propers mesos, són previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400