Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/11/2018
Espai públic

Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan  

Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan   (nova finestra)
Entre l’avinguda d’Isabel la Catòlica i el carrer de Menéndez Pidal

Amb l’acció Net i polit en aquesta zona de Sant Josep, s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà


L’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, entre l’avinguda d’Isabel la Catòlica i el carrer de Menéndez Pidal, al barri de Sant Josep, és objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació ha continuat aquest any a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans, i aquest mateix mes a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; i a Can Serra, a l’avinguda de Can Serra, 88-92, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí.

Per als propers mesos, són previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400