Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2017
Salut Comunitària

1 de març, Dia Internacional de la no-Discriminació

L’acció s’emmarca dins el programa de Salut comunitària amb la promoció de la salut sexual en l’àmbit de l’ESO
Veure imatge de  1 de març, Dia Internacional de la no-Discriminació (nova finestra)
Avui, 1 de març, ce celebra el Dia Internacional de la no-Discriminació associada al VIH i a la sida. Per això, l’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa la sensibilització per fer front a l’epidèmia de la infecció per VIH/sida i l’estigma relacionat, com a eix dels drets sexuals i reproductius i del desenvolupament de les persones.

L’acció s’emmarca dins el programa de Salut comunitària amb la promoció de la salut sexual en l’àmbit de l’educació secundària i inclou diferents tallers de prevenció en matèria de salut sexual i reproductiva entre l’alumnat de tercer i quart d’ESO.

El treball se centra  en dinàmiques participatives amb  l’alumnat per tractar aspectes com la informació respecte a la prevenció del contagi del VIH i la diferenciació amb la sida;  potenciar les actituds positives envers la sexualitat i les diverses orientacions; augmentar la percepció del risc; desenvolupar l’autoestima, l’assertivitat i les habilitats socials, i reforçar l’anticipació de la conducta sexual i les possibles conductes alternatives.

Els continguts es treballen incorporant de manera transversal el respecte, l’acceptació de les diversitats i la no-discriminació.

Així mateix, des del Punt d’Informació de Salut Jove, es facilita la determinació del VIH a través del test de la prova ràpida, on es proporciona consell personalitzat i informació dels recursos sociosanitaris de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400