Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2017
Salut Comunitària

1 de març, Dia Internacional de la no-Discriminació

L’acció s’emmarca dins el programa de Salut comunitària amb la promoció de la salut sexual en l’àmbit de l’ESO
Veure imatge de  1 de març, Dia Internacional de la no-Discriminació (nova finestra)
Avui, 1 de març, ce celebra el Dia Internacional de la no-Discriminació associada al VIH i a la sida. Per això, l’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa la sensibilització per fer front a l’epidèmia de la infecció per VIH/sida i l’estigma relacionat, com a eix dels drets sexuals i reproductius i del desenvolupament de les persones.

L’acció s’emmarca dins el programa de Salut comunitària amb la promoció de la salut sexual en l’àmbit de l’educació secundària i inclou diferents tallers de prevenció en matèria de salut sexual i reproductiva entre l’alumnat de tercer i quart d’ESO.

El treball se centra  en dinàmiques participatives amb  l’alumnat per tractar aspectes com la informació respecte a la prevenció del contagi del VIH i la diferenciació amb la sida;  potenciar les actituds positives envers la sexualitat i les diverses orientacions; augmentar la percepció del risc; desenvolupar l’autoestima, l’assertivitat i les habilitats socials, i reforçar l’anticipació de la conducta sexual i les possibles conductes alternatives.

Els continguts es treballen incorporant de manera transversal el respecte, l’acceptació de les diversitats i la no-discriminació.

Així mateix, des del Punt d’Informació de Salut Jove, es facilita la determinació del VIH a través del test de la prova ràpida, on es proporciona consell personalitzat i informació dels recursos sociosanitaris de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Veure imatge de  Dissabte L’Hospitalet es converteix en Territori Dansa (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració  a favor d’unes pensions dignes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400