Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/11/2018
Seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana actua contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida  

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana actua contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida   (nova finestra)
En els darrers mesos, s’hi han fet diverses actuacions contra la venda d’estupefaents i han estat detingudes vuit persones

La Guàrdia Urbana ha fet diverses actuacions els darrers mesos contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida, dins del pla preventiu i de control que hi desenvolupa la policia local per actuar contra la delinqüència i per incrementar la seguretat a la zona.

En vuit actuacions recents, que han acabat amb vuit detencions d’homes d’edats compreses entre els 20 i els 59 anys, la Guàrdia Urbana ha decomissat 500 plantes de marihuana, 11 bosses de cocaïna i 4 de marihuana, 8 peces d’haixix i 364 euros en metàl•lic.

Les accions de la policia local s’han realitzat arran de queixes veïnals per activitats relacionades amb tràfic de drogues a la via pública, en locals i en bars de la zona, i han tingut com a escenari els carrers del Teide, dels Garrofers, de les Mimoses, dels Pins i de la Renclusa.

La Guàrdia Urbana participa en el desplegament del Pla integral les Planes-Blocs Florida i realitza tasques de policia de proximitat amb el patrullatge a peu dels agents pels carrers del barri.


Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400