Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/11/2018
Seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana actua contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida  

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana actua contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida   (nova finestra)
En els darrers mesos, s’hi han fet diverses actuacions contra la venda d’estupefaents i han estat detingudes vuit persones

La Guàrdia Urbana ha fet diverses actuacions els darrers mesos contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida, dins del pla preventiu i de control que hi desenvolupa la policia local per actuar contra la delinqüència i per incrementar la seguretat a la zona.

En vuit actuacions recents, que han acabat amb vuit detencions d’homes d’edats compreses entre els 20 i els 59 anys, la Guàrdia Urbana ha decomissat 500 plantes de marihuana, 11 bosses de cocaïna i 4 de marihuana, 8 peces d’haixix i 364 euros en metàl•lic.

Les accions de la policia local s’han realitzat arran de queixes veïnals per activitats relacionades amb tràfic de drogues a la via pública, en locals i en bars de la zona, i han tingut com a escenari els carrers del Teide, dels Garrofers, de les Mimoses, dels Pins i de la Renclusa.

La Guàrdia Urbana participa en el desplegament del Pla integral les Planes-Blocs Florida i realitza tasques de policia de proximitat amb el patrullatge a peu dels agents pels carrers del barri.


Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400