Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/11/2018
Seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana actua contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida  

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana actua contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida   (nova finestra)
En els darrers mesos, s’hi han fet diverses actuacions contra la venda d’estupefaents i han estat detingudes vuit persones

La Guàrdia Urbana ha fet diverses actuacions els darrers mesos contra el tràfic de drogues a la zona dels Blocs de la Florida, dins del pla preventiu i de control que hi desenvolupa la policia local per actuar contra la delinqüència i per incrementar la seguretat a la zona.

En vuit actuacions recents, que han acabat amb vuit detencions d’homes d’edats compreses entre els 20 i els 59 anys, la Guàrdia Urbana ha decomissat 500 plantes de marihuana, 11 bosses de cocaïna i 4 de marihuana, 8 peces d’haixix i 364 euros en metàl•lic.

Les accions de la policia local s’han realitzat arran de queixes veïnals per activitats relacionades amb tràfic de drogues a la via pública, en locals i en bars de la zona, i han tingut com a escenari els carrers del Teide, dels Garrofers, de les Mimoses, dels Pins i de la Renclusa.

La Guàrdia Urbana participa en el desplegament del Pla integral les Planes-Blocs Florida i realitza tasques de policia de proximitat amb el patrullatge a peu dels agents pels carrers del barri.


Últimes notícies

Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400