Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/11/2018
Dona

L’Hospitalet rebutja la violència de gènere 

Veure imatge de  L’Hospitalet rebutja la violència de gènere  (nova finestra)
Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, ahir diumenge,es va efr una concentracció davant l'escultura de l'Acollidora, a la rambla de Just Oliveras. Durant l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Núria Marín, així com dels portaveus dels grups polítics es va donar lectura del manifest “L’Hospitalet contra la violència envers les dones”. Una declaració institucional  que va comptar amb el suport de tots els grups polítics, en el darrer Ple Municipal amb l’objectiu de refermar el compromís contra la violència de gènere.

El text fa esment de la campanya de sensibilització i difusió sota el lema “L’H fa el pas”, que ha portat un Punt Violeta a cadascuna de les festes majors dels barris de la ciutat durant l’any 2018, una campanya que ha precedit la implementació del Protocol contra les agressions sexistes a les festes majors i altres esdeveniments.

Últimes notícies

Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400