Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/11/2018
Dona

L’Hospitalet rebutja la violència de gènere 

Veure imatge de  L’Hospitalet rebutja la violència de gènere  (nova finestra)
Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, ahir diumenge,es va efr una concentracció davant l'escultura de l'Acollidora, a la rambla de Just Oliveras. Durant l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Núria Marín, així com dels portaveus dels grups polítics es va donar lectura del manifest “L’Hospitalet contra la violència envers les dones”. Una declaració institucional  que va comptar amb el suport de tots els grups polítics, en el darrer Ple Municipal amb l’objectiu de refermar el compromís contra la violència de gènere.

El text fa esment de la campanya de sensibilització i difusió sota el lema “L’H fa el pas”, que ha portat un Punt Violeta a cadascuna de les festes majors dels barris de la ciutat durant l’any 2018, una campanya que ha precedit la implementació del Protocol contra les agressions sexistes a les festes majors i altres esdeveniments.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400