Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/05/2018
Cultura

De l’11 al 13 de maig, cap de setmana de Tallers Oberts

Jornades de portes obertes dels tallers dels artistes i artesans per conèixer l’obra i l’espai de treball
Veure imatge de  De l’11 al 13 de maig, cap de setmana de Tallers Oberts (nova finestra)
L’Associació d’Artistes i Artesans-Foment de les Arts i del Disseny (A-FAD) presenta una nova edició de Tallers Oberts, unes jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans professionals mostren la seva obra i el seu espai de treball a la ciutadania. Per segon any, L’Hospitalet s’ha inclòs en la convocatòria.

Enguany, les jornades de Tallers Oberts tenen lloc el cap de setmana de l’11 al 13 de maig amb la participació de 141 artistes i artesans dels quals 16 són de L’Hospitalet. Els tres dies de portes obertes permetran conèixer les tècniques i els processos creatius dels artistes. Es desenvoluparan 60 activitats com ara mostres pràctiques, tallers, visites guiades o workshops.

A L’Hospitalet, 16 artistes de diferents disciplines obriran els seus tallers: Marta Bassart Loré (art), Manuel Christoph Horn (escultura, instal•lació, visual), Celeste Corral Rodríguez (fotografia, pintura, vídeo), Ivan Morales Cama (art), Pinassa (mobiliari), Obra Social Son Goku (pintura) del Taller Garatge, Martin Del Litto (disseny, pintura, visual), Daiana Lukacs (escultura, serigrafia, pintura) del col•lectiu El Arca, Miquel García (joieria, art, escultura, instal•lació), Mercè Hernández Carbonell (pintura), Andrea Lería (art, disseny), Isabel Servera (art), Damià Vives Infante (art), de l’Edifici Freixas; Pablo del Pozo (art), MAM – Maria Àngels Mañez (joieria) i Vlad Pop (fotografia, pintura, serigrafia).

A més de visitar els tallers i veure treballar els artistes, s’han programat diverses activitats. Marta Bassart organitza el debat “Prou de mentides”, per posar sobre la taula “la part fosca del taller, des de la convivència a la dura vida d’un artista”. Manuel Christoph Horn farà un simulacre de càsting per a una plaça vacant al taller. Celeste Corral Rodríguez plantejarà la resolució d’un enigma tot superant diverses proves.

Andrea Lería presentarà el quadern dels nens prestats, a través d’un mapa es revelen les fotografies dels nens pintats als carrers i revelarà la història que hi ha darrere el projecte. Daiana Lukacs proposarà una activitat pràctica en la qual pintarà a l’oli, sobre suport de paper, de manera dinàmica estimulant la imaginació de cada participant. Finalment, Ivan Morales farà espeleologia de taller, convidant els assistents a explorar les entranyes del taller a través de la llum d’una llanterna.

A la pàgina web www.tallersobertsbarcelona.cat es pot consultar la informació dels participants i de les activitats que s’hi faran. A l’apartat mapa es trobarà la ubicació dels tallers, que també es poden buscar per zona o per disciplina.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Veure imatge de  L’AMB presenta els nous autobusos híbrids, la nova línia metrobús M14 i les millores de la Línia l16 (nova finestra)
Veure imatge de  Visita a l’empresa Sadako Technologies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400