Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/05/2018
Salut

Final dels Fit Games L’H

Des d’octubre passat, tots els alumnes han practicat sis exercicis físics, sense material, d’intensitat mitjana-alta als instituts, amb reptes dintre i fora de l’horari lectiu
Veure imatge de  Final dels Fit Games L’H (nova finestra)
L’Estadi Municipal de L’Hospitalet acollirà divendres, 11 de maig, la final dels Fit Games L’H 2017-2018, el programa que al llarg del curs ha promocionat l’activitat física entre els prop de 900 adolescents de 4t d’ESO de 12 instituts de la ciutat per prevenir el consum de drogues, principalment el tabac i l’alcohol, impulsat pel Servei de Salut de l’Ajuntament. La final, amb uns nou-cents participants, és un reconeixement als alumnes i centres implicats en el programa.

Des d’octubre passat, tots els alumnes han practicat sis exercicis físics, sense material, d’intensitat mitjana-alta als instituts, supervisades pel Servei de Salut amb reptes dintre i fora de l’horari lectiu, per difondre l’oci saludable. Cada alumne obté una puntuació i després, dividits en categoria femenina i masculina, es treu la mitjana de cada institut.

El programa ha fet servir activitats que aconsegueixen motivar el jovent com ara burpees, jumping-jacks i saltar a la corda, entre d’altres. La competició ha estat dinamitzada a través de les xarxes socials i de sortejos realitzats segons els reptes assolits.

Les proves competitives es faran de 9.40 a 10.45 hores. Entremig, a les 10 hores, hi haurà una actuació del grup de Cheerleaders del Club Gimnàstica Artística de L’Hospitalet. A les 11 hores, l’esportista hospitalenca Maria Vicente, campiona del món juvenil i rècord del mon sub 18 de pentatló, parlarà als assistents de la importància de mantenir hàbits saludables. A continuació, es farà el lliurament de premis seguida d’una activitat esportiva dirigida per tècnics dels poliesportius municipals per a tots els participants.

Els premis consisteixen en material esportiu i fruita per als primers esportistes classificats, els tres millors instituts i el millor districte.

Podeu obtenir-ne més informació dels Fit Games a:

https://www.youtube.com/channel/UCHz27hcHtKVaLBeeVN45C4Q

https://www.facebook.com/fitgameslh/

www.instagram.com/fitgameslh

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana posa en marxa una campanya de control dels animals de companyia (nova finestra)
Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400