Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/07/2017
Empresa

S’inicia el projecte Trad-Innova que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la innovació com a eix central

Adreçat a pimes industrials de la ciutat
La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet,
Rocio Ramírez, ha obert avui, dimecres 5 de juliol, la jornada inicial del  projecte Trad-Innova, que forma part del  programa “Innosmart L’H. Node d’innovació smart cities”.

L’acte, celebrat a l’Hotel NH Collection Tower de L’Hospitalet,  ha comptat amb  la presentació  de dues conferències a càrrec de Jesús Soler, professor de Màster de Dret Digital de la UB amb el títol “Blockchain: la quarta revolució industrial”; i la impartida per Miquel Costa, President i CEO de Keiretsu Fòrum Spain  i del Forum Capital Pimes, sobre “Finançament per a pimes innovadores”.

La jornada s’ha completat amb una sessió de networking amb la innovació com a eix central de la trobada.

Trad-Innova és el programa d’innovació per impulsar els processos innovadors en les pimes industrials de la ciutat i facilitar l’establiment de relacions entre les empreses del territori que generin noves relacions comercials basades en la proximitat territorial. El proper mes d’octubre  se celebrarà una nova jornada de networking empresarial. També a la tardor  s’oferiran 120 hores de mentoria en l’innovació  per a 8 pimes industrials, 12  xerrades de sensibilització en centres educatius  i visites a centres de R+D +i de referència.

Per la seva banda, el programa d’Innovació en l’ocupació, adreçat a les persones que vulguin formar-se es va iniciar el passat mes de juny amb 15 participants en el projecte “Nous perfils: Impuls al vehicle elèctric”,  per a tècnics instal•ladors, bé en recerca activa de feina, bé a persones que vulguin millorar o ampliar la seva formació en el sector relacionat amb el desenvolupament de la mobilitat sostenible. El segon projecte “Gestor d’instal•lacions Smart” s’iniciarà a partir del proper mes de setembre i es dirigeix a persones en situació d’atur amb formació en tecnologies i innovació. El projecte s’ha creat a partir de les necessitats i demandes detectades per les empreses en relació a nous perfils tecnològics.

Innosmart L’H és un pla basat en la innovació que té com a objectius  acompanyar les empreses de la indústria tradicional arrelades a la ciutat per tald’incorporar la innovació a tots els processos empresarials, i paral•lelament, millorar l’ocupabilitat de les persones amb accions de formació  dissenyades a partir de la demanada de nous perfils professionals especialitzats en els àmbits  més innovadors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Obres de millora al parc de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament pren mesures davant l’avís preventiu d’episodi ambiental de contaminació atmosfèrica   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament estudia portar el programa d’auxiliars de conversa en anglès a l’Escola de Segona Oportunitat  (nova finestra)
Veure imatge de  L’H se suma als actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400