Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/03/2017
PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Un miler de persones i 1.700 propostes en el primer mes de L’H on dels barris 

La participació es pot fer de manera presencial i online
Veure imatge de  Un miler de persones i 1.700 propostes en el primer mes de L’H on dels barris  (nova finestra)
Un miler d’hospitalencs i d’hospitalenques ja s’han registrat al web de participació del projecte L’H on dels barris, on han fet unes 1.700 aportacions i propostes de millora, quan tot just fa un mes que es va posar en marxa aquest procés participatiu que es du a terme a tots els barris de la ciutat amb l’objectiu de definir-ne el futur.

S’hi pot participar —presencialment o a través de xarxes socials— per mitjà de diferents canals que la ciutadania té al seu abast per dir la seva i fer propostes de millora per al seu barri. L’objectiu és que ningú no es quedi fora del procés per no tenir accés a Internet.

El projecte L’H on dels barris és obert a tothom i consta de tres fases: Diagnosi (el barri que tenim), Visió (el barri que volem) i Propostes (què cal fer). Hi poden participar totes les persones que viuen o que treballen a L’Hospitalet i que vulguin opinar i aportar idees per millorar els barris.

Durant el mes de febrer es van fer uns itineraris pels barris on es va realitzar una diagnosi i una primera recollida de propostes i, el maig es faran sessions per treballar la visió de futur de cada barri de la ciutat.

Les persones interessades a participar-hi han d’enviar un correu a lhondelsbarris@l-h.cat. A més, tothom que ho desitgi pot emplenar la butlleta de participació i dipositar-la en una urna que trobarà en diferents equipaments públics, com biblioteques, centres culturals i regidories de districte.

La participació també es podrà fer a través del web www.lhon-participa.cat i de les xarxes socials Facebook o Twitter. Durant un període de tres mesos, personal informador degudament identificat farà campanya al carrer per tal que ningú no es quedi sense participar per no tenir accés a la xarxa.

Un altre canal de participació és per mitjà de les comunitats de veïns, que podran sol•licitar una reunió d’escala amb el regidor del districte corresponent.

L’any 2013 L’Hospitalet va iniciar el procés de reflexió participativa amb la ciutadania L’Hospitalet on. El futur per endavant, amb l’objectiu de posar les bases de manera col•lectiva a la seva tercera gran transformació, que va situar l’economia i la cultura com als nous motors de desenvolupament de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400