Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/03/2017
Promoció econòmica

Comencen les obres de l'hotel de la cadena easyHotel a la Granvia

Serà el primer que el grup britànic inaugura a l’Estat espanyol, disposarà de 204 habitacions i obrirà el 2018
Veure imatge de  Comencen les obres de l'hotel de la cadena easyHotel a la Granvia (nova finestra)
La cadena britànica d’hotels easyHotel ha iniciat la construcció al Districte Econòmic de L’Hospitalet del seu primer establiment a Espanya. L’alcaldessa, Núria Marín, i el director financer d’easyHotel, Marc Vieilledent, han col•locat avui la primera pedra del primer hotel que la companyia tindrà de la seva propietat fora del Regne Unit, tot i que compta amb altres equipaments en règim d’operador o de franquícia en diversos països europeus.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha explicat que es tracta d’un projecte que ha sabut “connectar amb l’entorn, un dels centres econòmics més importants de Catalunya i Espanya, ben comunicat i que disposa també d’oferta comercial i gastronòmica”. “L’Hospitalet ha apostat pel turisme de negocis, que es desenvolupa al voltant de la Fira. Ara fa només una setmana, els hotels de la ciutat tenien el rètol de complet arran de la celebració del Mobile World Congress”.

El nou equipament d’easyHotel s’afegirà als 15 hotels i hotels apartament actualment en funcionament a la ciutat. Marín ha explicat que “la ciutat té el planejament aprovat i els terrenys per acollir noves promocions. Actualment estem en converses amb promotors i cadenes hoteleres per tancar altres projectes hotelers a la ciutat, ja que són centres generadors d’oportunitats, de llocs de treball i de riquesa”.

El nou hotel easyHotel té previst obrir el 2018 i suposa una inversió de 15 milions d’euros. Situat a l’avinguda de la Granvia de L’Hospitalet, entre els carrers Modern i de Bacardí, comptarà amb 204 habitacions a més de zones comunes, jardí interior, terrassa solàrium i aparcament subterrani.

Segons el projecte —signat pels arquitectes Franco Corada i Virginia Figueras, de l’estudi d’arquitectes Corada-Figueras Arquitectos—, l’hotel tindrà una façana de planta baixa més nou alçades a la Granvia i de planta baixa més quatre alçades al carrer Modern. Així, l’edifici es presenta com a element unificador entre la trama urbana amb una única façana sense mitgeres cegues.

A l’hora de triar L’Hospitalet, easyHotel ha valorat la proximitat de la Granvia i de l’entorn de la plaça d’Europa amb l’Aeroport, el recinte firal i el centre de Barcelona, les bones connexions en transport públic i els serveis al seu entorn, com ara els centres comercials.

La cadena easyHotel té actualment tres equipaments hotelers en propietat a Regne Unit, i disposa d’una vintena d’establiments franquiciats en diferents països europeus.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenquen les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament duu la campanya del civisme als centres educatius   (nova finestra)
Veure imatge de Imatge d'edicions anteriors (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet reforça el servei municipal de neteja viària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400