Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/06/2018
Biblioteques

Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions  

Els treballs tenen un pressupost total de 400.000 euros
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
A les biblioteques públiques Josep Janés, de Collblanc, i la Bòbila, de Pubilla Cases, s’han iniciat obres de millora de les seves instal·lacions, i és previst que aviat comencin també a la Biblioteca Can Sumarro, del Centre. Els treballs tenen un pressupost total de 400.000 euros.

Les obres a la Biblioteca Josep Janés inclouen la millora del sistema de climatització, per assolir una correcta temperatura de confort; l’adequació del porxo d’accés, que presenta problemes de filtracions d’aigua quan plou; la substitució del paviment de l’entrada, que es troba molt desgastat i lliscant, i la pintura de paraments i portes interiors, entre altres actuacions.

A la Biblioteca la Bòbila, s’està adequant l’equipament a la nova normativa ecològica de climatització, amb la instal•lació de nous aparells que garanteixen els nivells de confort de temperatura necessaris a tots els espais i més bona qualitat de l’aire.

Els treballs que s’iniciaran pròximament a la Biblioteca Can Sumarro permetran millorar-ne l’accessibilitat, amb l’adequació de les entrades als jardins i la instal•lació d’un ascensor interior.

L’actuació en aquesta antiga masia inclou la substitució per rampes de les actuals escales d’entrada i pas als jardins, i l’ampliació i col•locació de portes automàtiques a l’accés principal i a la biblioteca infantil, entre altres reformes.

Aquests projectes de millora de les biblioteques Josep Janés, la Bòbila i Can Sumarro tenen un termini d’execució previst d’entre dos i quatre mesos.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400